755.001-5

Martens napsal:
duuso napsal:
Malo to pravdepodobne chodiť s osobákmi a rýchlikmi, pojazd a rám bol zo 753 055 a motor,el.výzbroj a skriňa boli nové /kvázi nové/.
Brzdiče taky zůstaly původní - DAKO BP a DAKO BS2, LVZ by tam měla být LS-90.

Martens, asi si to mýliš s vašou 755. Toto malo BSE, MYSLÍM, že aj BPE. ale to netvrdím na isto a o LS-90 asi vtedy ani nechyrovali.

Celá 755 bola kravina ako hrom, môj názor je ten, že keď už modernizovať tak nahodiť CAT-y do zgenerálkovaných kasní 750 alebo 753, vznikol by prípadne nový rad a mohlo by to chodiť ďalších x rokov a je po probléme.

Dráčik napsal:
Odvolávám, co sem odvolal, ale BS2 určite nie. Videl som činnosť s ním...

Miro, cab na tatranského orla jsem bohužel nemohl nafotit a tak jsem ho chtěl, ale když jsem fotil rakaňu, bobinu a antona, tak byla 755 docela zašitá, ale v atlase lokomotiv z roku 2005 je to tam napsáno (viz. scan z toho atlasu)...leda by ani autor textu nevěděl, co tam vlastně na té mašině je .... tuším,ž e DAKO-BS2 a DAKO-BP jsou docela jasně a zřetelně čitelné, hůž už je čitelná ta METRA LT a LS-90

http://members.chello.cz/mlasevic/msts_forum/orol.jpg

Duuso, vrátím se ještě k 736, co mám fotky od Tebe....ty 736 byly osazovány jak LS-90, tak MIRELEM? Mám od Tebe fotky s obojím.....

755 okrem iného trpela aj prehrievaním celej strojovne, buď podcenili vetracie otvory, alebo ten plast zle odvádzal teplo.

LS90 mal iba prototyp,aj ten neviem či ho ešte má,ostatné majú už MIREL, no a priemyselné 724 v USS majú tiež LS90.

Martens: Bol som na nej, ešte sme sa smiali. že aký je majsterko predpisový a pri prenášaní sa na druhú stranu podržal ovládač v polohe B a nebrzdil jednoduchým vypnutím riadenia...

Dráčik napsal:
Martens: Bol som na nej, ešte sme sa smiali. že aký je majsterko predpisový a pri prenášaní sa na druhú stranu podržal ovládač v polohe B a nebrzdil jednoduchým vypnutím riadenia...

Miro, neříkám, že nemáš pravdu, vidět je vždy víc, než číst....i majster sa utne....ikdyž u téhle mašiny bych asi za daných okolností očekával cokoliv....ale je fakt, že česká 755.002 má DAKO-BS2 i DAKO-BP....to máš pravdu.

Back
Nahoře