Aktivity MG

Fabio napsal:
Mam problem s aktivitou R663:
spstim msts, vyberu si aktivitu a ve finalni verzi nacitani aktivita spadne.
TS 0chyb, v AE jde otevrit, zkousel jsem taky volnou jizdu s trasou a soupravou ktera je pouzita jako vlak hrace a ta jela v pohode.
nevite nekdo :) :)
diky moc

Tento istý problém som zaznamenal aj ja. Nepodarilo sa mi ale zatiaľ zistiť príčinu tohto pádu.

Jelikož se mi hromadí stížnosti, že Vám nejde spustit aktivita R 663 tak jsem se jí dnes stáhnul od Honzi z jeho stránek a opravdu tam chyba je. Udělal jsem opravu a odeslal Honzovi ke zveřejnění. Všem se tímto omlouvám a vyčkejte než bude oprava zveřejněna. Děkuji Milan

P.S.: jenom upozorňuji,jelikož se jedná o noční aktivitu,tak je zapotřebí mít na trati 321 zkopírovanou texturu telefon.ace do nočních textur.Jinak to dělá neplechu.

Re:

Hekl338 napsal:
A kde byla chyba? Ja tu aktivitu presel hned po vydani a fungovala uplne bez problemu.
V čem byla chyba,nedokážu�řes� sp�ifikovat,ale je fakt,že po�é co j�m si jí stáhn� s �nzových strán� tak n�la. Proto � oprava,která by měla bý�již f�kční�Poku�i pře�o�avu někomu �tivita R663�ejde,pošlete mi mail a já Vám jí zašlu přes m�l.� po�rav� Mil�

P.S.: Jinak právě pracuji na nové aktivi� �o trať BP.���

Tak jsem si udělal vánoční dárek a od dnešního rána mám v provozu vlastní web stránky. Najdete je na adrese http://www.grygar-msts.ic.cz Postupem času se budou stránky vylepšovat. Zatím jsou na nich ke stažení moje aktivity pod značkou MG. :lol:

Můžete stahovat a ohodnotit mé stránky.

S pozdravem Milan

Naposled editoval moderátor:
Oprava aktivity Rožmberk je pro aktualizaci 10 nefunkční.Jaká oprava tam tedy je, když byla v době 10.aktualizace?U té opravy na tvých stránkách by tato informace měla být. Neříkej,že jsem si to měl přečíst někde na fóru.Tuto zprávu jsem ti chtěl poslat přes mail na tvých stránkách,ale jak už to chtělo kdoví jaká čísla(snad i číslo mých bot),napsal jsem to raději sem.Stan

Stan napsal:
Oprava aktivity Rožmberk je pro aktualizaci 10 nefunkční.Jaká oprava tam tedy je, když byla v době 10.aktualizace?U té opravy na tvých stránkách by tato informace měla být. Neříkej,že jsem si to měl přečíst někde na fóru.Tuto zprávu jsem ti chtěl poslat přes mail na tvých stránkách,ale jak už to chtělo kdoví jaká čísla(snad i číslo mých bot),napsal jsem to raději sem.Stan

Oprava aktivity Rožmberk byla ještě pro aktualizaci 9 tak jak to je na stránkách u blackwolfa. Ještě jsem neměl čas ji předělat pro aktualizaci 10. Teď dodělám novou aktivitu a pak opravím veškeré původní aktivity.
Milan

Testy nové aktivity dopadly výborně takže aktivita bude zveřejněna na mých stránkách po vydání aktualizace trati BP. :D
Předpoklad pátek během dne.

Milan

Info o nové aktivitě:
Aktivitu už jsem předělal aby byla funkční pod novou aktualizací tratě BP80. Mám teď nějaký problém na mých stránkách (nechtěj se mnou spolupracovat). :cry:

Na odstranění problému usilovně pracuji,aby ještě dnes byla aktivita ke stažení.

Milan

Nová aktivita je po zdárném přemlouvání ke stažení na mých stránkách. :D Více informací taktéž na mých stránkách.

Milan

Dobrý večer, vaše poslední aktivita mi padne na jednom místě úplně pokaždé. Je to ještě v Praze, když jedu z Vršovic tak asi 3 km.. za návěstidlem, které ukazuje očekávej 40 km/h .. nevim, jak bych to blíž specifikoval, bohužel se v Praze nevyznám. Ptám se, jestli to děla i někomu jinému. Díky

neonxc napsal:
Dobrý večer, vaše poslední aktivita mi padne na jednom místě úplně pokaždé. Je to ještě v Praze, když jedu z Vršovic tak asi 3 km.. za návěstidlem, které ukazuje očekávej 40 km/h .. nevim, jak bych to blíž specifikoval, bohužel se v Praze nevyznám. Ptám se, jestli to děla i někomu jinému. Díky

Dobrý večer,padlo mi to také,Bez jakékoliv hlášky.Po postupném ukládání co nejblíže k místu,kde to padlo,jsem to nakonec bez problémů projel. :bounce: :bounce:

neonxc napsal:
Aktivita mi spadla v inkriminovaném místě jen jednou je to v čase 20:49:00 kdy se mění noční textury. Já to řešil dočasným snížením detailů. Ale při dalších testech mi to už nepadlo. Ale pomáhá dělat i save těsně před tímto časem.

Milan

No mě to naštěstí nikde nepadlo,krásně jsem dojel aktivitu až do konce..Pokud to někomu pořád padá,tak ať sníží viditelnost,pokud by se problém nevyřešil,tak stáhnout detaily grafiky jak radil Milan.Většinou ale stačí stáhnout viditelnost na cca kilometr

Back
Nahoře