Jarní setkání na Olešné

regedit77 napsal:
To su borci zvědavé co tam s tím matrošem ...

No, až pustíte k pípe Vlastu, tak ani moc né, to zas budeme 3/4 hodiny čakať, kým sadne pena :D

Naposled editoval moderátor:
Miky945 napsal:
...
KimiR napsal:
Jak je to tam se stravováním.Něco sebou,nebo tam něco bude.

...,buček,špekáčky.Kousek odsud restaurace.Řízky berem! :D
Mirek
Tak to zrovna není jídelníček, na který bych se nějak těšil. Kromě toho piva, ale to není jídlo. Pak vyplyne, že v blízké restauraci kromě špekáčků a bůčku také nic jiného nemají. Já myslel, že pokud to nebude někde v hospodě, kde se dá normálně najíst, že se nakoupí nějaké maso, pečivo a bude nějaká grilovačka. Ale to by musel být dán jistý počet strávníků. Hold zatím jste tajemní jako hrad v Karpatech. (V podobné pastičce jsem se ocitl nedávno, kdy jsem počítal, že bude i něco k jídlu a bylo jen to pivo a víno. Ale zase byla mladá děvčata a tancovačka, tak se to nějak zvládlo. ) Takže jídlo na dva dny vzít s sebou ? Vše za předpokladu, že budu fit. Zatím po nemoci stále ještě odchrchlávám. Nechávám účast z toho důvodu otevřenou. Na nějaký skautský tábor v přírodě zatím nejsem fit. A nerad bych marodil znovu a opět to musel přecházet.

nebulus napsal:
Ja som už zakúpil aj dve flašky tekutého ovocia :-)
Z likérky Drak ? Ať to má trochu říz ?

Zbyněk Šemora napsal:
... Tak to zrovna není jídelníček, na který bych se nějak těšil. Kromě toho piva, ale to není jídlo. ...

Zbyňku, až budeš chystať tie rezne, tak nezabudni ani na Michala a mňa, nech tam nezdochneme hladom - ale to sa doteraz ešte nestalo

Okrem toho tam nejdeme chlastať a žrať, ale pokecať si o tvorbe pre MSTS, vymeniť si skúsenosti a niečomu novému sa naučiť, čo sa na regulérnej slezine moc dobre nedá

Tak na takýchto akciách asi to stravovanie nie je úplne kóšer z hľadiska zdravej výživy:D, ale veď to nejako vydržíme. Ale keby Zbyněk niečo zdravé a chutné ukuchtil, tak neodmietnem:bounce:. Iniciatíve sa medze nekladú ;-)

Jinak navrchu v "hospůdce" je na výběr asi z deseti menu.
Ve dvě tam a ve čtyři zpět! :D:D:D
Když buček je málo. :twisted:

Je pátek, který měl rozhodnout. Doufal jsem, že už bude dobře, ale stále ještě nejsem po nemoci fit. Kašlu už sice méně, ale stále. Nebudu nic riskovat, další marodění si už dovolit nemohu. Také by to nebylo fér k ostatním jim tam v noci chrchlat. A navíc v takovém stavu hrozně chrápu.

Zbyněk Šemora napsal:
... ale stále ještě nejsem po nemoci fit. Kašlu už sice méně, ale stále. Nebudu nic riskovat, další marodění ...

Máme si na súdružskú návštevu vziať aj rúšky?

Olešná šlape na 110% - aj keď bez Zbyňka Šemoru - Deterio práve dogriloval Hermelín, akurát nikto nemá odvahu okoštovať ho :D Poniektorí začali zasadať už včera, akurát slovenská výprava dorazila po medzizastávke v Hustopečiach až dnes poobede, žiadne rezne nám Zbyněk nenachystal.
Prekvapením je účasť Toma Kanku, prvýkrát sa objavil aj KimiR, inak vsjo v obvyklej zostave.

Foto až neskôr, keď sa vyvolajú filmy z foťákov

Tax napsal:
..., akurát slovenská výprava dorazila po medzizastávke v Hustopečiach až dnes poobede, žiadne rezne nám Zbyněk nenachystal.
....
Zbyněk je rád, že je rád. Už mě to se***, že se nemůžu vykulírovat. Možná je to tou jeskyní, ve které celé dny přebývám. I Taxovi tam byla dnes za tu chvilku zima. Teď večer jsem rád, že jsem nejel. Asi bych se tam dorazil. Stále něco cítím na pozadí, jak to čeká, že to zase zaútočí.
Pěkně si to tam užijte a dejte bacha na kroupy a přívalové deště jak na Nově vyhrožují. Snad někdy příště se mi přijet zadaří.

Rezně jsem nenachystal, protože mám prázdný mrazák i ledničku. Zítra musím do Lídlu, abych měl nějaké maso na oběd. není čas chodit po obchodech, když musím být na značce u sebe. :)

Tak odpoledne jsem alespoň využil psaním not pro orchestr na náš letní koncert. U toho se člověk nedorazí. Noty pro Tam-Tamy jsem ale ještě nikdy nepsal. Hold vše je jednou poprvé. :)
Hudba z tohoto filmu
Ještě musím zítra přepsat noty pro cello do orchestru Pán prstenů, protože náš orchestrární vedoucí nám posílá málo čitelné poslepované noty z dirigentské paritury. Ale noty z Matrixu dodal naštěstí ve výborné kvalitě.

Sľúbené fotky:

Debata na terase:
27da4925c1722a119f21f1dc5cdf7b13.jpg

Deterio chystá drevo
3abfdbb458253e9abb0a9f0528df941f.jpg

Deterio opeká hermelín
a6ad006c6b85cd16b5442a1ff329131b.jpg

Hermelín po vyzobaní toho najchutnejšieho
19dafcdcb7d66191b26056dbee6cc328.jpg

Nebulus práve vyložil Taxa pred dom a v tejto chvíli bude pravdepodobne aj on už doma.
Stretnutie sa vydarilo, prebehlo v perfektnej atmosfére vďaka usporiadateľom, všetkým zúčastneným aj vďaka dobrému počasiu :D

Snáď sa onedlho v podobnej atmostére stretneme opäť :D

KimiR dorazil v 15.57 domů na čas,i Když to po výjezdu z Blanska moc nevypadalo,R Svitava si přivezla do Blanska +15 min.Chci poděkevat organizátorům,všem zúčastněným a hlevně počasí že nám přálo.Deterio se málem zranil při sekání se sekyrou,ale to už je detail :D .Já opět vím plno věcí o MSTS nového.Aspon teda v mém případě :).Fotky dodám později.Lukáš

ahoj Lidi, aj já jsem doma, sice už od 4 ale ještě mě čekala práce na zahradě.
Moc bych chtěl poděkovat všem zúčastněným za pěkné setkání a za dobrou náladu a spoustu podnětných věcí

Aj já jsem se již ráno vzbudil a musím uznat,že ze sleziny si toho sice moc nepamatuji,ale zase jsem se podrobně seznámil s místní městskou policií a příkopy.
Jako organisátor jsem letos sklamal,ještě,že tam byl regedit,ale zase bych určitě štychnul Čoudu. :):):)
Jinak ale doufám,že to bylo pro ostatní příjemné a plodné.:D
Mirek

Ještě jsem chtěl podotknout,že mě dnes z kapse bundy vypadli jednohlavé hrací karty želazničářské,(nevím jak se tam dostaly) na chalupě Tomáš nechal kaporastr a někdo tam zapoměl přebytečný obal na notebook.
Mirek

:D:D:D Jak můžeš napsat ještě, že jsem tam byl. Vždyť sem byl celou sobotu nepoužitelnej. Ale já už taky jsem konečně doma. Kocovina byla strašná a přešla mě až dnes v noci, když jsem v práci padl za vlast. :D Ale jinak to bylo super aj s bůčkem. Jen si nějak nepamatuju co po mě Tom vlastně chtěl za profily na DK. Ale on se mi připomene. Martin potřebuje opravit databázi a KimiR pokud si nebude pamatovat jak na to tak se ozve. Takže díky všem zúčastněným za příjemnou atmosféru a super akcičku.
P.S. Pamatuje si ten deterio jak otočit tu dynamiku nebo mu to za půl roku připomenem ??? :D:D:D

Back
Nahoře