regedit77 napsal:To su borci zvědavé co tam s tím matrošem ...
No, až pustíte k pípe Vlastu, tak ani moc né, to zas budeme 3/4 hodiny čakať, kým sadne pena
Naposled editoval moderátor:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
regedit77 napsal:To su borci zvědavé co tam s tím matrošem ...
Tak to zrovna není jídelníček, na který bych se nějak těšil. Kromě toho piva, ale to není jídlo. Pak vyplyne, že v blízké restauraci kromě špekáčků a bůčku také nic jiného nemají. Já myslel, že pokud to nebude někde v hospodě, kde se dá normálně najíst, že se nakoupí nějaké maso, pečivo a bude nějaká grilovačka. Ale to by musel být dán jistý počet strávníků. Hold zatím jste tajemní jako hrad v Karpatech. (V podobné pastičce jsem se ocitl nedávno, kdy jsem počítal, že bude i něco k jídlu a bylo jen to pivo a víno. Ale zase byla mladá děvčata a tancovačka, tak se to nějak zvládlo. ) Takže jídlo na dva dny vzít s sebou ? Vše za předpokladu, že budu fit. Zatím po nemoci stále ještě odchrchlávám. Nechávám účast z toho důvodu otevřenou. Na nějaký skautský tábor v přírodě zatím nejsem fit. A nerad bych marodil znovu a opět to musel přecházet.Miky945 napsal:...
KimiR napsal:Jak je to tam se stravováním.Něco sebou,nebo tam něco bude.
...,buček,špekáčky.Kousek odsud restaurace.Řízky berem!
Mirek
Z likérky Drak ? Ať to má trochu říz ?nebulus napsal:Ja som už zakúpil aj dve flašky tekutého ovocia![]()
Zbyněk Šemora napsal:... Tak to zrovna není jídelníček, na který bych se nějak těšil. Kromě toho piva, ale to není jídlo. ...
Zbyněk Šemora napsal:... ale stále ještě nejsem po nemoci fit. Kašlu už sice méně, ale stále. Nebudu nic riskovat, další marodění ...
Zbyněk je rád, že je rád. Už mě to se***, že se nemůžu vykulírovat. Možná je to tou jeskyní, ve které celé dny přebývám. I Taxovi tam byla dnes za tu chvilku zima. Teď večer jsem rád, že jsem nejel. Asi bych se tam dorazil. Stále něco cítím na pozadí, jak to čeká, že to zase zaútočí.Tax napsal:..., akurát slovenská výprava dorazila po medzizastávke v Hustopečiach až dnes poobede, žiadne rezne nám Zbyněk nenachystal.
....
regedit77 napsal:Kocovina byla strašná a přešla mě až dnes v noci...