Repainty Kadr

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Kadr
  • Datum začátku Datum začátku
bob57_cz napsal:
Bob napsal:
Když už se tu řeší i 742, tak tohle jsem sfouknul za odpoledne, tak můžete zkusit: http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/50866/742134.rar_4.29KB.html
Je to jen rychlovka a bez světel pro Bin, ty zaberou také dost času...
Ano, potvrzuji, že je to jen rychlovka... :lol: , ke kabině příliš nepasuje.
bobe57_cz, jako kdybys to nevěděl, že když hrábneš do engu, tak se musí updatnout i cvf :idea: takže je docela logické, že to nebude ke kabině pasovat.

bob57_cz napsal:
Martens napsal:
bob57_cz napsal:
Bob napsal:
Když už se tu řeší i 742, tak tohle jsem sfouknul za odpoledne, tak můžete zkusit: http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/50866/742134.rar_4.29KB.html
Ano, potvrzuji, že je to jen rychlovka... :lol: , ke kabině příliš nepasuje.
bobe57_cz, jako kdybys to nevěděl, že když hrábneš do engu, tak se musí updatnout i cvf :idea: takže je docela logické, že to nebude ke kabině pasovat.
A která 742 má správně rozložené výkonové stupně - Bobova nebo původní ?
Buď se musí všechny starší překlonovat a předělat cvf nebo se pro Bobovu verzi musí napsat cvf s jiným jménem a tudíž opravit i uvnitř Bobova eng.

To je jaksi samozřejmé ......

Aktuální leč nelze posoudit, jestli správné jsou ty, co jsou venku u Zbyňka - Čoudovy by už měly být z rozladěné, ale prozatím nedokončené Bobovy 742 ... a tudíž oficiální jen u Čoudy

Z tohoto důvodu by bylo lepší dotáhnout tu 742 dokonce ..... a opět udělat etalon.

Bobovi, Zbyňkovi i Čoudovi jsem to psal už dneska ráno poté, co jsem zjistil, že je nějaký rozdělaný eng s jiným laděním venku.

Jedinou věc, co jsem dělal s engem u tranzistorů u mě na webu je snížení výkonu aby to se zátěží na normativ jelo 20 a i dle připomínek fírů to se zátěží celkem sedí. jenom jedinej problém je pokud hráč jede solo. loko je potom oc svižná oproti skutečnosti. Potom jsem samozřejmě ještě předělal brzdy a upravil hodnoty adheze a otáčky. Je to Guláš už se těším na tu BOBovu/žsrovu verzi

Samozřejmě, že to bude BOBova verze. ŽSR se mi totiž zmínil, že vyladit 742 má také v plánu, ale až za dlouho a proto jsem spáchal toto. K mé radosti se ovšem objevila BOBova verze, která bude kopírovat reál a to je dobře.

Bob napsal:

Tak jsem tu mašinu projel a jede to dobře, jen od těch 60 do 80 je ještě línější, hlavně solo. Taky se mi moc nezdá, že při osmím stupni ampérmetr ukazuje pod červenou rysku až při rychlosti 40 km/h, když v reálu to je 20, ale jinak je to fajn :wink:

Nevím,kdo nastavoval brzdy v engu 742156 a 750311,ale to nastavení v sekci wagon je nastaveno na nákladní vagon,nikoliv na lokomotivu.Něco podobného jsem svého času navrhl při ladění CD_Sgs a tak se divím,jak se to dostalo do engu motorů.Uvedené loko jsem si stáhl z odkazu,který ve svém příspěvku uvedl bob57_cz.753 mají jiné nastavení,které je pro loko a tak se divím,kdo se v tom tak vrtal.

Petr Novák napsal:
Nevím,kdo nastavoval brzdy v engu 742156 a 750311,ale to nastavení v sekci wagon je nastaveno na nákladní vagon,nikoliv na lokomotivu.Něco podobného jsem svého času navrhl při ladění CD_Sgs a tak se divím,jak se to dostalo do engu motorů.Uvedené loko jsem si stáhl z odkazu,který ve svém příspěvku uvedl bob57_cz.753 mají jiné nastavení,které je pro loko a tak se divím,kdo se v tom tak vrtal.

Raději do to neryj, bo tě taky Ečko nazve stupidem..... :twisted:

Petr Novák napsal:
Eng na 753 je pouzit od ZSR kde jsou upraveny pouze svetla a engy 742 a 750 jsou od Čoudy.

ad Kadr - u 742 a 750 jsou přepsané nastavení brzd,753 jsem netestoval,takže se zdržím komentáře.Pokud je to jak píšeš,tak se Čouda vrtá v celém engu,nejen v *cvf,za což už dostal kapky od Martense zcela po právu.Má Čouda vůbec souhlas autora modelu se vrtat v engu?Takhle za chvíli budeme mít spoustu skinů s různě nastavenými engy a pak na foru bude zase blázinec,že někomu něco nefunguje.
ad Martens- pokud Ečko prokáže,že to nastavení je v pořádku,tak se klidně nechám nazvat stupidem,ale v opačném případě bude co?

Naposled editoval moderátor:
Petr Novák napsal:
Nevím,kdo nastavoval brzdy v engu 742156 a 750311,ale to nastavení v sekci wagon je nastaveno na nákladní vagon,nikoliv na lokomotivu.
Jestli myslíš tyto řádky
MaxReleaseRate( 1.1 )
MaxApplicationRate( 1.1 )
tak je to v pořádku. Asi to budu muset napsat ještě tak tisíckrát :? , ale hodnoty větší než 2.0 byly POUZE kvůli zvukům, aby se syčení nepřehrávalo několikrát. Ale to už u nových zvuků není třeba. Hodnota 1.1 je od ZSR

Petr Novák napsal:
ad Kadr - u 742 a 750 jsou přepsané nastavení brzd,753 jsem netestoval,takže se zdržím komentáře.Pokud je to jak píšeš,tak se Čouda vrtá v celém engu,nejen v *cvf,za což už dostal kapky od Martense zcela po právu.Má Čouda vůbec souhlas autora modelu se vrtat v engu?Takhle za chvíli budeme mít spoustu skinů s různě nastavenými engy a pak na foru bude zase blázinec,že někomu něco nefunguje.
ad Martens- pokud Ečko prokáže,že to nastavení je v pořádku,tak se klidně nechám nazvat stupidem,ale v opačném případě bude co?
To nevím ale jak říkám tak engy jsem zkopíroval a ty 753 001 jsou první verze od ŽSR kde jsou pouze nové světla.

Naposled editoval moderátor:
bob57_cz napsal:
Já už jsem nejednou psal, že ty rychlosti nastavené u bryd od ZSR jsou příliš pomalé. Přestavím BS2 do odbrzděné polohy a pak slyším 4x vrrr zoubky brzdiče a 4x fůů šumět vzduch....
A opět jakobych nic nenapsal, Bobe prosím Tě čti... Hodnoty do 2.0 jsou reál, pokud bylo víc, bylo JEDINĚ A POUZE jako kompromis kvůli tomu x krát fůů. To už ale přes 1 rok u většiny mašin nemusí být, takže to fůů uslyšíš už jen jednou bez ohledu na nastavení :!:

Back
Nahoře