Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Ok,přece jenom mi zase něco utekloRobo napsal:Myslím, že to je jedno, či je to 409, alebo 410.
A cab - radšej by som počkal na pripravovaný cab754. Potom by sa snáď dalo niečo upravovať.
to cislo "1" ve predu dole je schavlne zrcadlove?Kadr napsal:
1)Nic převzatého nebo jenom přepsaná tabulka to není ale nová texturaalcapone napsal:Kluci, nic proti pěkný skín, ale nemáme těhle 810 už hromadu, vždyť jediný viditelný na první pohled rozdíl je tabulka. A opravdu když jedete tak ten rozdíl nepostřehnete. Co takhle udělat 3 modely pořádně se 3. rozdílnýmy odstíny skříně a se 3. rozdílnýmy interiéry.
Přesně tak,nevím jak vy ale mě nebaví 3x v aktivitě potkat 810 007.Čouda napsal:Ta stovka peršingů bude za rok docela reálnáJinak 810tek je sice mraky, ale ke stažení jich je jenom pár a ruku na srdce když reál tak na každým vlaku jiná mašina.
Když se ti to nelíbí tak si to nestahuj,dělám to výhradně pro sebe.alcapone napsal:Já jenom, když si je všechny seřadíš vedle sebe, tak opravdu těch rozdílů je málo a o ton tmavší nebo světlejší nepoznáš. O to mě jde. Bude jedna nová z lakovny, jedna starší a jedna před lakovnou. O to mě jde. A navíc dneska jezdí 3 interiéry, tam je největší rozdíl. Starý, jak ho známe, pak místo koženky je textil a pak z Parsu fungl nové sedačky. Tady bych viděl ten největší rozdíl.
810 mám snad všechny ale dnes už stojí za prd.alcapone napsal:V pohodě, zatím jsem stahoval vše a těch 810 mám kupu. Pokud si to děláš pro sebe a pro svoje potěšení tak jen tak dál.
Samozřejmě že skin vydám ale ne hned.Kdyby jsi byl tak nedočkavý tak se ozvy.Ronoath napsal:Jen pro sebe? Tak to je škoda. Já osobně mám rád i drobné rozdíly, typu odstín skříně, a rád potkávám v aktivitách jiný stroj, než jaký řídím.
Ale Tomáši,že bys změnil názor?Tomu se mi nechce věřitTomes napsal:Kadr myslel, že skiny dělá pro sebe, ale dává je k downloadu, kdo chce stáhne si je, kdo ne, ať nestahuje. Jinak za sebe mohu říct, že se mi jeho skiny moc líbí
Já mluvil o peršingách a brejlovcích, na tu 810 můj názor znáš, ale jezdí u nás, tak proč ne, já je taky používám a mám jich v PC celkem dostKadr napsal:Ale Tomáši,že bys změnil názor?Tomu se mi nechce věřitTomes napsal:Kadr myslel, že skiny dělá pro sebe, ale dává je k downloadu, kdo chce stáhne si je, kdo ne, ať nestahuje. Jinak za sebe mohu říct, že se mi jeho skiny moc líbí![]()