Tak mám tam udělat horní rychlostníky? Teda z Vlkova dolů to mydlit 140 nebo s pinďou 160, to musí být cvrkot.

Ale v OR jak mám verzi Pendolina od Alcaponeho, respektive z jeho úložiště, blbě to brzdí. Tak z těch kopců to musí být takové Kamikaze. Pomodlit se a doufat, že to před Říkonínem nějak přibrzdím.

Teda zastavit s tím, pokaždé jsem perony projel. Asi to chce přijet na slezinu a aktualizovat od někoho ladění.

Nestíhám sledovat novinky.
Jinak pro tuto trať s dodělávkami skinuji i noční textury. Ale je toho moc. Velké stanice jako Tišnov či Žďár na Sázavou, ty mají na modelech peronů tolik textur, že si to asi nechám až na konec. Ale moc si s tím nehraji. Nikdo není doma, tedy v oknech zhasnuto, jen ztmavím textury. Je to lepší než nic. Je škoda, že modeláři takové zjednodušené noční nedělali rovnou. Nyní se mi to nahromadilo a zbytečně to zdržuje. Ztmavený objekt je lepší než když ve stanici je jen černo. Na vysočině kromě dostavby budov také trochu lépe zaobluji kopečky a do stanic doplňuji přechody a náspové podložky pod koleje, aby to tam nebylo v noci úplně v černé tmě. Ale myslím si, že výsledek bude po následné aktualizaci vidět.
Bude to asi tak. Dokud v mé práci s cyklo bude okurková sezona, tak budu na tratích pracovat, ale až se rozjedou bicykly, a nebude čas, tak aktualizaci vydám, co se zvládne, to se zvládne. Přece nebudete čekat do vánoc.

Ať si zajezdíte na Brno dolní, dokud se tam v reálu jezdí. Stejně mne zajímá osud tohoto nádraží, až skončí výluky na hlavním.