Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Kdepak, Martin jí má ještě starou. V tom bude ten paradox, protože on měl vždy nádraží novější. Deterio říkal, že v Bubenči se teď jezdí do odbočky mezi první a druhou 70. Dnes mi přišly plánky a bingo. To jsou zase novinky. Ale když jsem to tam kroutil v oblouku, tak jsem tohle nevěděl. Naštěstí tam mám poloměry oblouků i na rychlost 80.Te Bubenče je škoda, ta už je v 321
Jasne, to by bylo OK, ale právě mi to přijde divné, přesně to vystihl Pawlík. Když chci dělat nové spojení po práglu, nahazuji 321čku. A stejně tu starou Prahu nic nenahradí.Ja by som sa prihovoril za Bubeneč v takom stave v akom je teraz. Neaktuálnych úsekov je už habadej.![]()
Nastavení zámku 30 fps pro plynulý chod OR CZ/SK bez microstutteringu
Věnoval jsem nějaký čas tomu nastavení zamknutí fps na 30, které je důležité kvůli vnitřním hodinám kódu. Také by se neměl rozhodit AI a ostatní věci. Proto kdo nechcete mít nějaký problém se synchronizací obrazu, nastavte si následující. Pouhé zamknutí fps na 30 není zcela ideální. Pokud si...forum.msts.cz
Já jsem psal, že RivaTuner mi nejde vůbec spustit. Po spuštění mi visí a nijak nereaguje. Takže nemohu vůbec nic podniknout, nevykazuje žádnou aktivitu.Komu není rady, tomu není pomoci. Nespekuluj, nepoučuj a nedávej rady čím to je. Kdyby jsi udělal co máš, bude ti to fungovat. Problém je pouze mezi klávesnicí a židlí. RivaTuner šlape absolutné bezchybně a sekání není jen velikostí tratí, už to tu bylo popsáno snad milionkrát. Sekat se ti to bude i na trati jako je Dvoukolejka, pokud tam budeš mít AI provoz. Takže velice silně pochybuji o tom, že ti třeba Alfold pojede plynule.
Aha, jo takhle, jseš hodný, děkuji.To je tím, že tam nemáš AI provoz, jinak se ti budou sekat taky. U Rivy si musíš zadat cestu k ORCZ, spustíš a máš ji dole na liště, otevřeš vpravo dole to okýnko, kde je ikona GK Antiviru atd... a ikona Rivy se ti přesune tam a je aktivovaná. Pokud nemáš správně cestu a zmčeno, tak samozřejmě nemůže dělat nic a visí.
Chytají chytají, mám v práci a vše funguje jak má. Jenom při startu počítače musím odkliknout hlášku. Asi tohle bude ta nekompatibilita.Jen doplním, že RivaTuner je jen pro nVidia karty
On se Vám ten RivaTuner jen po odkliknutí vypne a zavře, ne? Nemůže (ani neumí) zasahovat do AMD ovladačů pro Radeony.Chytají chytají, mám v práci a vše funguje jak má. Jenom při startu počítače musím odkliknout hlášku. Asi tohle bude ta nekompatibilita.
Není až tak pravda... Já ji mám na RX560, používám Icikovo doporučení - tedy nenastavuji Framerate limit - FPS 30, ale použiji obnovovací frekvenci monitoru (60 Hz) a nastavení pro dělitel skenování (nevím přesně překlad onoho výrazu) - tedy Scanline sync x/2. Rozdíl markantní, kvalita oproti prostému FPS 30 vyšší i u starších sestav.Jen doplním, že RivaTuner je jen pro nVidia karty (Radeony se nechytají, pokud je někdo z vás má.).