vláčkař Jenda
Pokladník
Omlouvám se za začátečnickou otázku, ale už dlouho mi vrtá hlavou: Proč se vlastně těmto setkáním železničních fanoušků říká "slezina"?Nebude nějaká slezina?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Omlouvám se za začátečnickou otázku, ale už dlouho mi vrtá hlavou: Proč se vlastně těmto setkáním železničních fanoušků říká "slezina"?Nebude nějaká slezina?![]()
Protože se slezeme dohromady.Omlouvám se za začátečnickou otázku, ale už dlouho mi vrtá hlavou: Proč se vlastně těmto setkáním železničních fanoušků říká "slezina"?![]()
Ach tak. DíkyProtože se slezeme dohromady.
Dane, ale od toho tam ta kolej byla. Když cokoli v ranžíru ujelo, tak tam se to zachytávalo. Však jsem pendloval na panťáku kolem a občas tam hromada byla. Ale to byla doba, než si toho tady někdo všiml.no fuj, takhle vystavovat mimořádku na odiv světa.
To je právě ono, ta trať je tak velká, že když se někdy dostaneš do míst, co si myslíš, že znáš, tak tě překvapí třeba tohle, nebo ti dva kecající maníci v podchodu a schválně nenapíšu kde, ať si to "pařani" zjistí a vím, kde je i ta telefonní anglická budka v Brně.Ale to byla doba, než si toho tady někdo všiml.![]()