Chtěl jsem ti udělat radost a tedy jsem v aktivitě přepsal mašinu na cd_163-078_hk_21. Spustím aktivitu a fatal error. To samé v openrails 1.5. Zápis jsem kontroloval několikrát, ale chybu jsem neviděl. Netuším jak se mi přepis na tuto mašinu minule podařil. Zkusil jsem i zkrátit název, nepomohlo.
Tak jsem v editoru aktivit dal zpět tu cd_163047_07 Jenom jsem si nebyl jistý ohledně ladění, jestli se tam musí zapsat informace ohledně napěťové soustavy.
Tedy jsem doplnil zápis z common.eng
VoltageFilter ( 1 )
LocomotivePowerVoltage ( 3000V )
MaxCurrentPower ( 1650 )
MaxCurrentBrake ( 1000A )
SlipSpeedCritical ( 50km/h )
Nebo stačilo jenom to napětí?
A zkusil tuto mašinku nejprve otestovat.
Po zapnutí HV naskočil sběrač a prý tímto došlo k poškození lokomotivy. Druhý pokus a mašina už držela a normálně jsem s ní odjel a tím jsem zjistil, že jsem v Hrabovce zapomněl osadit jedno odjezdové návěstidlo.
A tohle je právě ten důvod, proč se mi zatím moc nechce do ORCZSK.
Určitě bude nutné dopsat do všech elektrik podobné zápisy. A teď tady máme ještě dvousystémové nebo jen německé pro jejich soustavou. Však také proto mi v ORCZSK tenkrát nefungoval rychlovlak ICE.
Ale proč mi napodruhé nejde vsadit ta už vyzkoušená cd_163-078_hk_2021 ?
Ale má jeden neduh. Hrozně špatně se s ní najíždí na vlak. Když zastavím před soupravou a chci jen popotáhnout na vozy, tak ve zlomku sekundy mám rychlost víc než 3km/h a nespojím se. Pak musím znovu zpět a opět nájezd na soupravu a o klávesu D jen brnknout, pak se podaří ty 3km/h a než se dokutálí, tak na 2,9 to spadne.
aby v odbočce na 30 km/h bylo možné normálně frčet 60 km/h.
Ale na 40 je to už reálné, protože většinou jsou konstrukčně na 50. Ale jinak bych to nechal aktivní jen pro aktivity. Protože volná jízda je o testování a já jezdím 200 i na trati, kde je třeba 120. Jinak bych inspekční jízdu nedokončil.
Tedy testy v aktivitě zvládnu až doma. Náhradní mašina je funkční, návěstidlo z Hrabovky doplněno.