Trať Bratislava - Brno - Č.Třebová - Kolín - Praha archiv #12

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Miran
  • Datum začátku Datum začátku
Stav
nelze přidat další příspěvky.
No. ono to není jen na BP, Martin má taky restíky :-) Třeba trať Suchdol - Budišov. :-) Zbyňěk holt staví na přeskáčku, kdysi tak jako Havlbrod vypadal např. úsek Třebová - Brno, ale je fakt, že by to s tím Havlbrodem chtělo něco někdy udělat, když jsem tam jel nedávno aktivitu, tak je to se zbytkem trati nebe a dudy. :-)

Bylo by dobré, kdyby Zbyněk po dodělání Ostravska dal pracovníkům na koridoru pár měsíců dovolenou a povolal zpět ty pracovníky, kteří za obrovské peníze nedodělali úsek z Kolína na Brno a takto jej nechali napospas... :D
Myslím, že kdyby si tento úsek vzali pracovníci, kteří teď dělají Ostravsko, tak by to bylo super :)

Tak mohu zodpovědně říct, že Svinov - OV hlavní - Bohumín je naprostá bomba, je položené i potrubí vedle tratě v Msriánských horách u dusíkáren a spousta vychytávěk. Jak jezdím do Ostravy každý týden, tak jsem si před chvili připadal, že jedu zase a hlavně Svinov - Hlavní ani jeden pád hry a to tam mám vozů docela dost, spadlo mně to až v Bohumíně. :-)

Taky souhlasim, ze se Ostravsko povedlo :)
Proto jsem i psal, ze by se pracovnici od Ostravy mohli presunout na tu Vysocinu :) :D

To je pravda,ale třeba u 321 jsem si nevšiml,že by někde byly nedodělávky v krajině,u BP jsem si toho všiml třeba v úseku Břeclav-Havlíčkův Brod tam jsem si to trochu porovnával s Google mapami a taková Kuřim není díra světa,nádraží je přímo v centru městečka a v MSTS (OR) je vcelku opuštěná.Možná by se šiklo přidát pár domečků,nemusí to vypadat jako úsek Brno,hl.n.-Letovice,stačí aby to trochu vypadalo věrohodněji.
No a co ti brání se do toho pustit? Stačí se dohodnout s autorem trati na čtverci kde chceš něco dělat abyste se netloukli a směle do práce. Kecy o tom co by nejlépe měl udělat ten druhý jsou sice líbivé (jak pro koho), ale k ničemu!

Já bych byl rád, kdyby Zbyněk dodělal stanici Beroun. Ta je jen zpola hotova. A samozřejmě dodělávky na trati Brno - Kutná Hora.

Tak mohu zodpovědně říct, že Svinov - OV hlavní - Bohumín je naprostá bomba, je položené i potrubí vedle tratě v Mariánských horách u dusíkáren a spousta vychytávěk. Jak jezdím do Ostravy každý týden, tak jsem si před chvili připadal, že jedu zase a hlavně Svinov - Hlavní ani jeden pád hry a to tam mám vozů docela dost, spadlo mně to až v Bohumíně. :)
Tak když jsem to nakousl, tak posuďte sami:
Ostrava Svinov:
R733_Ostrava_001.jpg
R733_Ostrava_002.jpg
R733_Ostrava_003.jpg
R733_Ostrava_004.jpg
Ostrava Mariánské Hory
R733_Ostrava_005.jpg
R733_Ostrava_006.jpg
Nákladní nádraží před hlavním, pak mně to shodila chybějící textura :-) :
R733_Ostrava_007.jpg
Prostě poježděníčko jedna radost. Po doplnění textury jsem projel celou Ostravu bez jediného pádu, ale má to taky jeden nešvar. Jako u 321čky, pokud pojedete z Přerova v kuse až na hlavní, musí se v Ostravě Mariánských horách přeuložit aktivita, jinak zmizne půlka objektů na hlavním. Vyzkoušeno pouze v aktivitě s traffic vozů, ve volné jízdě to možná půjde projet rovnou. Nevím.
Dan

Kdysi dávno, ještě za hluboké totality k nám na lokomotivu přistoupil cvičný Paukner, který k nám chodil víc na pokec než na kontrolu. Jednou jsme se tak bavili o lidech a pan Paukner povídá: "Víte co je největší neštěstí českého národa? Každý přesně ví, co by měl dělat ten druhý" .

Moc se toho za ta desetiletí ani změnou režimu nezměnilo. Reagují ti samí a dávno jsem jim několikrát odpověděl, proč je to takové jaké to je. A proč to není tak jednoduché, jak si to představují. Už zde chybí jen Trainmart. :)

Jinak děkuji Danovi za úspěšné testování.

Líbila by se mi každá česká i slovenská trať,která v MSTS ještě není,ale protože stavět neumím a asi nikdy (vzhledem k tomu,že jsem počítačový analfabet) umět nebudu,jsem vděčný každému,kdo to umí a to nepředstavitelné množství svého času a vlastně i zdraví, nám pak věnuje. Jsem moc rád,že se staví bez ohledu na to,kam by se to zrovna líbilo mě. Moc se těším na každou aktualizaci. A všem stavitelům (nejen Zbyňkovi) přeju ať je neopouští radost z práce a ať se jim daří. (Přiznávám,je v tom i kus vyčůranosti)

321 i BP mají své kouzlo. BP je taková komornější, lidštější, přirozenější, zatímco 321 dynamičtější, aktuální.
Problém mají jednoznačně sobečtí nostalgici, např. já. Nostalgik jede, co je a vzpomíná na staré časy. Sobecký nostalgik vzpomíná na staré časy, ale jen na ty, které vyhovují jemu samotnému.:D Takže například úsek Praha hlavní - Kolín, mám raději v trati 321, ale Ústí nad Orlicí je lepší v BP, bo "starý oblouk" přes Orlici. Za Třebovou už zase raději 321. Naopak Praha - Tábor jednoznačně jsem za starou trať, totéž Praha - Plzeň. Pěkně kilem kolem sádek, žádné protihlukovky a přeložky, kdyby tak ta stará Dýšina a průjezd špinavou a oddělanou Plzní-Doubravkou byl, vypínačka před mostem přes ghetto Jateční, dvacítka na křížení.:) Holt není to s námi sobeckými nostalgiky lehké.:rolleyes:
Obě jsou to super tratě!

Je to nádhera. Pan Šemora je moc šikovný. Docela mu závidím jeho pevné nervy. Já zkoušel taky něco postavit, ale moje nervy to nevydržely :D

Parada :) ja som to nevedel odtexturovat, tato.zakladna hala sa celkom dobre modelovala ale potom ten prijazd k letisku a ten oval ku tomu letiskova hala :) mas.tonsuper Miran !:)

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře