Trať Bratislava - Brno - Č.Třebová - Kolín - Praha archiv #12

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Miran
  • Datum začátku Datum začátku
Stav
nelze přidat další příspěvky.
Do Berouna je dokončená, nebo není ? Snad jen Beroun, ale je tam moc objektů. Bez koordinace s modeláři to tam dohromady nedám, aby to bylo ještě sjízdné i s vlaky. :D Ale nyní tato oblast není na pořadu dne. Nyní veškerý volný čas směruje na Prostějovsko. Ale do toho máme před vánocemi dva koncerty (16. Břeclav a 18. Kravihorská republika ) Takže o víkendech, kdy zkoušíme toho moc neudělám. :)

Aktuálně dokončuji zástavbu v Olomouci. Tuto část jsem si nechal, až bude trať 301. Nejhorší vždy je vymyslet, kterým modelem original budovy či fabriky nahradit. Práce jdou pomaleji, protože tento týden máme opět hudební vystoupení, jedno zítra, kratší a v neděli hrajeme hodinové pásmo na jednom předvánočním večírku. Takže komplet víkendy cvičíme (já a má slečna na klávesy). Tedy do vánoc hotovo určitě nebude. Ale důležité je, že mám osazená největší města, tedy to nejhorší. :D
1512olomouc1.JPG 1512olomouc2.JPG 1512olomouc3.JPG

Prosím opatrně s množstvím objektů! Ať to není jako v Ostravě, kde nám FPS padá proklatě nízko.

To je přesně to, proč jsem přešel na OR, objekty a vše kolem v pohodě, aktivita se dá projet na jeden zátah, bez jediného pádu hry a je jedno, že má ten, či onen vůz více kujus, nebo, že debilní 7mičky nemají ručně nastavitelnou akceleraci zvuku a MSTS padne jamile se míjí s jiným vlakem a blbě načte zvuky. Pak čekat než se načte hra a následně trať. Bohužel to nezachrání ani MSTS bin, systém se vyvíjí a stejně zanedlouho si na nových PC MSTS neškrtne bez obnovy na jiný engine. To je zaplať pánbůh OR. Tím nechci dehonestovat MSTS, ale je to, jako by jste chtěli neustále vyvíjet stařičkou hru Duken Nuken a divili se, proč neskousne větší nároky na grafiku. :-)
Dan

Já zatím dávám přednost MSTS i přes veškeré pády je blíž realitě provozu, než OR. Ale nebráním se přejít na OR, jakmile se dovychytají nedostatky.

Stáhni si engy pro OR zde: http://www.mojevlacky.cz/ trainset ti nic nepřepíše, poněvač eng je ve zvláštní složce Openrails. Jinak Zbyňku, nepsal jsem zatím, poněvač trať Olomouc nezamyslice šlape jako hodinky. :) Na kosmetické věci se zatím nezaměřuji, zajímají mne pouze návěstidla a křižování.

Ahoj Dane, to je dobře, že Ti vše funguje a nepíšeš žádné problémy :D . Protože se mi v tento čas něco vláčkového řešit vůbec nehodí. Hudební vystoupení v pátek, hudební vystoupení dnes. Dnes se to dá nazvat i celým koncertem, protože mít na hudební produkci prostor na hodinu hraní, to se nenabízí každý den. Máme nacvičených 19 skladeb. V 19.00 začínáme, tak všichni povinně držet palce. :D

Přeji všem krásný Štědrý den. Přeji všem mnoho dárečků pod stromečkem a vánoční pohodu ať s rodinou nebo lidmi, se kterými je vám fajn.
U mě letos platí to druhé, konečně, byť dnes jen na chvilku. Jenomže bohužel mne od pondělku chytla nějaká viróza a jen doufám, že zítra bude konečně líp. Naplánovali jsme si na celé svátky psaní dalších not, takže vláčky a MSTS musí chvíli počkat. :D Tam se nejlépe staví "u filmu" "Sám doma". Ale nebojte, zakazuje mi jen alkohol, vláčky ne. :D
Nezapomeňte, že dnes se neobědvá, aby večer bylo vidět zlaté prasátko. :D
Veselé vánoce.

Netřeba spěchat,hezky pomalu a pečlivě,já budu čekat na aktualizaci klidně i celý rok :D . Jinak doufám že bude něco na vašem kanále s touto skladbou,sám jsem fanoušek této skupiny a rád bych ji i slyšel ve vašem provedení.

Jinak doufám že bude něco na vašem kanále s touto skladbou,sám jsem fanoušek této skupiny a rád bych ji i slyšel ve vašem provedení.
Včera nám to už celkem šlo, ale v trochu pomalejším tempu. :D Ale ono to půjde. :D Na můj kanál jsem už dlouho nic nedával. Ale teď nevím, jestli dřív bude něco z novinek vlaků nebo něco hudebního. Ale už něco chceme vydat.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře