Zbyněk Šemora
Strojvedoucí
Už znám příčinu, proč mi ve Skalicích padá MSTS. Prověřoval jsem pomocí nástroje v Totalcomanderu, jestli se někde v celé trati nevyskytuje nějaká kolej, kterou jsem v nové aktualizaci zrušil a nahradil novými. A bingo. Ve Skalicích asi někde na těch vlečkách zůstal nějaký pahyl z toho škaredého desítkového angličana ...slipend ... nemíním hledat, jak se jmenuje přesně. Tak jsem zkusil ve verzi BP9320 prohledat čtverec. Smazal jsem dokonce úplně všechny koleje i objekty. Ve w souboru zůstal jen tento jako jediný zapomenutý a přesto jsem jej nenašel. Je to takový malinký, jako kolej 0,3m, ale má několik databázových modrých sloupků i mimo kolej. Proto se špatně hledá, pokud ty sloupky jsou poškozené.
A nakonec jsem jej našel asi 100m pod zemí. Tak jsem jej v TSRE smazal. Tedy nejprve opravit databázi.
Nyní se v editoru MSTS sice do Skalice dostanu, ale jakmile kdekoli uložím databázový objekt, tak následuje pád. Takže ještě musím vyzkoušet jednu zálohu a to před tím, než jsem ve Skalicích pokládal koleje v TSRE. Pokud by to vyřešit nešlo, tak by se v tomto čtverci už nesmělo nic měnit. Je to jako rakovina.

A nakonec jsem jej našel asi 100m pod zemí. Tak jsem jej v TSRE smazal. Tedy nejprve opravit databázi.
Nyní se v editoru MSTS sice do Skalice dostanu, ale jakmile kdekoli uložím databázový objekt, tak následuje pád. Takže ještě musím vyzkoušet jednu zálohu a to před tím, než jsem ve Skalicích pokládal koleje v TSRE. Pokud by to vyřešit nešlo, tak by se v tomto čtverci už nesmělo nic měnit. Je to jako rakovina.