Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.

Fakt nejsou lidi. Ani nechtěj vědět, co jsem musel řešit mimo nové tvorby za anomálie. Možná za pár let se k tomu dostanu. Až dokončím 240 a přilehlé rozpracované.přidělalo by Ti hodně práce
Děkuji, vyzkouším. MSTS to sice asi nerozpozná, ale to by nevadilo. Pro pracovní účely bych ponechal ace. A pro MSTS nostalgiky bych tyto textury v ace nakopíroval třeba na ulozto. Mě vyděsilo to, že by se celý instalační balík nevešel na 16 gigovou flešku. A až bude na těchto trasách vše zastavěné a osázené objekty, je možné, že ty fototextury nechám jenom na vzdáleném pozadí. Ale to bude ještě na dlouho. Jedná se o celé úseky Havlíčkův Brod - Jihlava - Brno, Okříšky - Znojmo a Střelice - Hrušovany. Oslavany řešit nebudu. Možná někdy z nudy. Dřív jsem k této trati často jezdíval na kole. Pamatuji si, jak mezi Střelicemi a Moravskými Bránicemi jezdily ještě parní vlaky čtyřkolák se štokrem. Vlakem jsem tudy nikdy nejel, ale jako mladík jsem tam jezdíval na kole filmovat.Nahrazuji * .ace za * .dds