Tom Kanka
Vlakvedoucí
Že s ním vůbec ztrácíš čas.Hele Ali, brzdi jo...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Že s ním vůbec ztrácíš čas.Hele Ali, brzdi jo...
O to by nešlo, spíš mně nasr..., že si po staviteli tratě vybral aktivitáře a s oznamem, řádně vychovaného řeznického psa.Že s ním vůbec ztrácíš čas.![]()
To nemá cenu komentovat... Ty máš svojí pravdu, ale máš chování řeznického psa.Vy si fakt všichni myslíte, že je to taková paráda a tak příjemné, lovit trainsety a dolaďovat funkčnost aktivit jen proto, že jste si tam navymýšleli takové kombinace vlaků, které nikdo nemá a musí si je podle vás naskládat horko těžko z ničeho?
Já vám přece nic nezakazuju, dělejte si jasně že co chcete. Jen Vám říkám, co mi jako obyč. uživateli Vašich aktivit a instalací a provozování tratí vadí. To je vše. Nemějte mi to za zlé. Jen zpětná vazba.O to by nešlo, spíš mně nasr..., že si po staviteli tratě vybral aktivitáře a s oznamem, řádně vychovaného řeznického psa.Jak si vlastně můžeme dovolit, skládat si nějaké soupravy mimo Aliho představy a jeho trainset, to jsme si dovolili moc.
![]()
Je to opravdu trochu "vopruz", ale stojí to za to si ty soupravy opravit. Naprostá většina těch aktivit je fakt super a ty opravené consisty se mohou vyskytovat i v dalších aktivitách i nejenom stejného autora.Já vám přece nic nezakazuju, dělejte si jasně že co chcete. Jen Vám říkám, co mi jako obyč. uživateli Vašich aktivit a instalací a provozování tratí vadí. To je vše. Nemějte mi to za zlé. Jen zpětná vazba.
Kdepak, tam se nic nedělalo, musíš dál od Staré Boleslavi za lesem směr Všetaty až Hoštka? a Paralelně naproti něco na 090. Přidávala se vegetace.se o dost zlepšila krajina v úseku Lysá - Vel. Osek, je to tak?
Tady se nedělalo nic. Budova je už z minulé aktualizace. Zásadní změny jsou od Schony až do Berlína. Nové originální modely na míru, hodně baráčků a zalesnění. Plus opravy některých lesíků, které na okrajích ve svahu levitovaly. Bylo jich hodně.I Vysočany se zlepšily,

Pro Q musí být v engu zápis. Pokud tomu tak není, lze dveře otevírat přes F9.Jen nevím, jak se v ORCZSK ve volné jízdě otevírají dveře. Q nefunguje.
Mě taková mega nádraží opravdu nebaví. Však proto že Němci mají až do Berlina jen takové výhybny o 4 kolejích, proto jsem tam stavěl. Kdyby měli něco podobného jako je uzel Ústí nad Labem nebo Děčín, tak se na to vykašlu.Zbyňku, já mám radost z toho, že tě baví stále dělat taková mega nádraží a nebojíš se výzev.