Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.

PUMPSPEICHERWERK NIEDERWARTHANa té velké budově je nějaký nápis.
Až pojedeš kolem, tak zjistíš, že ten nápis je "PumpsPeichenWerk NiederWartha". Drážďany známe. Bez té vodní elektrárny by byli tamní v ...Na té velké budově je nějaký nápis. Nevím jaký.

Ahoj, díky. Mě šlo jen o to, jak udělat průhledné pozadí dodatečně. Možná jsem dřív věděl, ale nyní vůbec nevím jak. Potřebuji jen radu a "nakopnout"vyrobím tú alfu
A nakonec jsem to vyřešil nenásilně. Původní texturu jsem načetl jako bmp a vložil do transparentní textury s nápisem a znovu jako s alfou vyexportoval v psd přes tga do ace. A ani to nebolelo, nic se nemuselo upravovat.Potřebuji jen radu

Zbyňku, než se trápit s vrstvami ve Photoshopu, není jednodušší dělat tu alfu v TgaTool2 ?A nakonec jsem to vyřešil nenásilně. Původní texturu jsem načetl jako bmp a vložil do transparentní textury s nápisem a znovu jako s alfou vyexportoval v psd přes tga do ace. A ani to nebolelo, nic se nemuselo upravovat. ...
děkuji. Já všechny fígle neznám, ale ta klasická metoda nebyla tak složitá, jen člověk zapomíná co a jak.než se trápit s vrstvami ve Photoshopu

To by ještě scházelo - řešit to násilím.......A nakonec jsem to vyřešil nenásilně. Původní texturu jsem načetl jako bmp a vložil do transparentní textury s nápisem a znovu jako s alfou vyexportoval v psd přes tga do ace. A ani to nebolelo, nic se nemuselo upravovat.
Ještě jsem doplnil vrata u vlečky a tím musel trochu přemapovat na této straně texturu. Ale je zajímavé, že v editoru mám v opakování textury bílý svislý pruh, v gmax to mám souvislé. viz fotka. Snad ve hře to bude plynule navázané. S opakováním se počítalo a textury mám v těchto případech pokryté od 0 do1.
Také jsem přemapoval potrubí, protože z dálky opticky vypadalo jako čtveraté. A doplnil po 100m držáky. Samozřejmě ty roury mají být zaústěné do baráku, ale to už se mi řešit nechtělo. Stejně se tudy každý mihne stovkou.
Jinak koukám, že vánoční svátky trávím s gmaxem, photoshopem a editorem tratí v Niedererwatha.Ale co jiného, když pohádky v televizi nebaví a na kole se venku jezdit moc nedá.
Zobrazit přílohu 41019