Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Dan J. napsal:Zdravím, tak jsem se dneska předběžne pustil do jedné zatím nejmenované aktivity a poněvač první dle GVD 2012, předtím jsem dělal 2011 a zjistil jsem, že není uveden jř. na 512tce Dolní Lipka - Hanušovice. On tam byl zastaven osobní provoz?
Dan
MICHAL SVK napsal:Edie nechcem byť protivný ale použi google. A hľadaj. A slušnosť tiež chýba "Zdravím, nevíte, PROSÍM kde bych našel německé sešiťáky? " Dík.
Díky moc a číslo normálního jř (ne knižní, mám na mysli kde je typ mašiny, rychlost vlaku, atd.)? Z toho moc pro aktivitu nevyčtu, tam nějak nenajdu průjezdy stanicemi.Srandik32 napsal:Čau,list 305b_316:
http://www.q3.cz/view.php?filename=73Sn_m_n_1.jpg
Jo jo, tak tam jsem koukal, takže v tu dobu tam fakt ho... jelo, jen Galán a 809-ka. Já jen nevěděl, jestli náhodou není chyba na mém přijmači, bo mapka sítě ČD je za Přerovem rozdělena a číslo u tratě je 316 a v 316-tce jsem našel vše jiné jen né vlaky v úseku mezi Přerovem - Nedakonicemi.Srandik32 napsal:Myslíš sjř.Je to č.305_308.
Dane, já asi nechápu, co potřebuješ. Rozumím tomu dobře tak, že Ti jde o vlaky mezi Přerovem a St. Městem? Těch je v sešiťáku 305-308 přece hafo! :?:Dan J. napsal:Jo jo, tak tam jsem koukal, takže v tu dobu tam fakt ho... jen né vlaky v úseku mezi Přerovem - Nedakonicemi.Srandik32 napsal:Myslíš sjř.Je to č.305_308.
Díky moc.