Sešitové jízdní řády

Ale chlapi nemusíte hneď vyskakovať, ja som to objavil len teraz ... Možno to bude tým. že sa tvorbe aktivít nevenujem, preto som to nepotreboval hľadať.
Hlavne pozdravujem Kimiho Raikonena, ktorý popri pretekaní si nájde čas na MSTS a keďže sa dozvedel, že celosvetovo je v tejto oblasti táto stránka najlepšia, tak sa kvôli tomu naučil perfektne po česky a aktívne tu prispieva. :cool:

Ale chlapi nemusíte hneď vyskakovať, ja som to objavil len teraz ... Možno to bude tým. že sa tvorbe aktivít nevenujem, preto som to nepotreboval hľadať.
Hlavne pozdravujem Kimiho Raikonena, ktorý popri pretekaní si nájde čas na MSTS a keďže sa dozvedel, že celosvetovo je v tejto oblasti táto stránka najlepšia, tak sa kvôli tomu naučil perfektne po česky a aktívne tu prispieva. :cool:

Já že aktivně přispívám :D,to jen že občas projdu forům a co se mi líbí tak bud odepíšu nebo ne.Ale zase odepisovat na vše se taky nemá.To víš mi strojvedoucí u čd máme Času Dosti (proto ČD) :D

... ale hlavne, že SK nefunguje (teda funguje ale je k ničomu)

Tak pak máš ještě jednu možnost,zajít na Zssk a zeptat se o služební pomůcky aď ti dají.Ale pokud nejsi zaměstnanec Zssk tak si myslím že šanci mít nebudeš.Bud rád že aspoň něco je.A slovenské jdou,já to mám stažéné všechno.Tak nevím co ti nejde a proč by to mělo být k ničcemu ?,máš tam nákresňáky a sešiťáky,pro tvorbu aktivit stejně více nepotřebuješ,řazení najdeš buď na zelpage.cz nebo vagonweb.cz

Ahoj všem, mám akutní prosbu. Sháním jakékoliv podklady k trati 238 do roku 2000, zejména plánky stanic, fotodokumentaci návěstidel a závor (zejména mechanických) atd. Kdybyste někdo něco měl nebo kdybyste o něčem věděli, dejte mi, prosím, vědět. Díky za cokoliv.

Tak jsem se pustil do aktivity zařazené do roku 2015 a koukám do sjř. jako blázen, tak ČD skrouhly vlaky z Kutné Hory jen do Prahy hlavního, takže na Smíchov jedině s přestupem. Jaký toto mělo důvod nechápu.

Tak jsem se pustil do aktivity zařazené do roku 2015 a koukám do sjř. jako blázen, tak ČD skrouhly vlaky z Kutné Hory jen do Prahy hlavního, takže na Smíchov jedině s přestupem. Jaký toto mělo důvod nechápu.
Důvod je jednoduchej. Trať na Smíchov by to neutáhla. Už teď je tam bordel kvůli rekonstrukci hlaváku.

Trať na Smíchov by to zvládla. Oproti loňskému GVD nic nepřibylo, naopak ubyla právě ta Brna. Navíc tím, že je tam teď banalizace, se tam dá protáhnout víc.
Oficiální důvod je ten, že soupravy jezdí obracet na ONJ (včetně úklidu, atd.), skutečný, že SŽDC mohla na Smíchově zrušit zálohu, posunovače a vozmistra.

Trať na Smíchov by to zvládla. Oproti loňskému GVD nic nepřibylo, naopak ubyla právě ta Brna. Navíc tím, že je tam teď banalizace, se tam dá protáhnout víc.
Oficiální důvod je ten, že soupravy jezdí obracet na ONJ (včetně úklidu, atd.), skutečný, že SŽDC mohla na Smíchově zrušit zálohu, posunovače a vozmistra.
No já nevím. Tak reko na hlaváku to podle mne bude dost limitovat, ale ok.

No já nevím co má SŽDC společného se zálohou a vozmistrem? To je starost dopravce a záloha byla na Smíchově ČD a hlavní problém je jak píše Prolam je reko hlaváku, potvrdil mne to i kamarád který jezdí v Praze.

Jo, sorry, beru! To jsem projel já, napsal jsem SŽDC, místo ČD.
Nicméně reko na hlaváku s tím nemá nic společného. Trasování bylo dané už s novým GVD, který vstoupil v platnost dávno před tím, než výluka začala. Ta Brna na hlavák stejně jezdí a jestli odjedou na Vyšehrad nebo do Vršovic je už jedno. Kvůli té výluce (momentálně 20. a 22. kolej) jsou jiné změny - např. budějické rychlíky jezdí obracet do Holešovic, plzeňské do Libně, některá pendolina se jezdí "uklidit" také do Libně a Regionovy do Vršek. Určitou raritou je ranní sunutí soupravy od "Malých Budějek" do Vršovic.

Ahoj, chtěl jsem se zeptat, jak je to s osobní dopravou Hanušovice - Dolní Lipka? Někde jsem četl, že má být obnovena, ale v sjř. Os 512, GVD 2015 není uvedeno ani kolo, jen spoje Lipka směr Štíty. Takže se tam nakonec nejezdí?

Back
Nahoře