Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
dem napsal:Zmazať a hrať maximálne pac-mana.....
dem napsal:Zmazať a hrať maximálne pac-mana.....
Pokud v Routes je jakákoli trať kompatibilní s BP nebo vlastní BP, tak se stane právě tohle co je popisováno. Pokud hra padne při načítání tratě, tak je nutné reinstalovat MSTS BIN. (za předpokladu nainstalování komplet funkční verze, kde nic nechybí)jmm napsal:Do dnešního dne hra šla, ale dneska jsem chtěl vložit do hry trať 321 a po přepsání složek GLOBALS ROUTES a SOUNDS se hra nenačte a po úvodní obrazovce spadne a objeví se plocha windows. Co s tím?![]()
Nějak nerozumím řeči tvého kmene. Klidně to přelož do češtiny, i anglicky bych uměl, možná i rusky. Někteří členové fóra mluví i německy. Ale tohle...????dobrý den chtěl bych se zeptat zapnu to co se dá na ploše když nainstaluju msts tak se objeví tabulka dam ano a msts se nespustí zkusíte mě poradit předem díky![]()
dobrý den chtěl bych se zeptat zapnu to co se dá na ploše když nainstaluju msts tak se objeví tabulka dam ano a msts se nespustí zkusíte mě poradit předem díky![]()
no jo to říkal kdysi učitel že su eskymak z afrického kmeneNějak nerozumím řeči tvého kmene. Klidně to přelož do češtiny, i anglicky bych uměl, možná i rusky. Někteří členové fóra mluví i německy. Ale tohle...????