Hra NEJDE spustit

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna jmm
  • Datum začátku Datum začátku

jmm

Cestující
Do dnešního dne hra šla, ale dneska jsem chtěl vložit do hry trať 321 a po přepsání složek GLOBALS ROUTES a SOUNDS se hra nenačte a po úvodní obrazovce spadne a objeví se plocha windows. Co s tím? :(

To se mi stalo už několíkrát. Musíš celou složku MSTS hodit do koše a naistalovat cely znova pokud nemas nekde schovany puvodni GLOBAL. Příčinou toho že ti to nejde je prave global.

dem napsal:
Zmazať a hrať maximálne pac-mana.....

Opravdu krásná odpověď nováčkovy. Kdybys nenapsal nic tak to bylo lepší. Tady nejde o to co kdo dokázal a ty jsi dokázal hodně, ale o odpověď začátečníkovy který svůj dotaz napsal tam kam má.

Začiatočník by mal predovšetkým najskôr čítať.......A pri 321 ke je tam toho od Martina napísaného dosť....Evidentne nečítal nič len to šupol do MSTS prepísal adresáre a potom sa čuduje , že mu to nejde....To je veľmi zaujímavé, že pokiaľ si kúpia iPhon , alebo hocičo iné, tak si ten debilný návod prečítajú.......

jmm napsal:
Do dnešního dne hra šla, ale dneska jsem chtěl vložit do hry trať 321 a po přepsání složek GLOBALS ROUTES a SOUNDS se hra nenačte a po úvodní obrazovce spadne a objeví se plocha windows. Co s tím? :(
Pokud v Routes je jakákoli trať kompatibilní s BP nebo vlastní BP, tak se stane právě tohle co je popisováno. Pokud hra padne při načítání tratě, tak je nutné reinstalovat MSTS BIN. (za předpokladu nainstalování komplet funkční verze, kde nic nechybí)

Děkuji za odpovědi, už se mi to podařilo nahodit. Přeinstaloval jsem všechno a uspořádal složky.

dobrý den chtěl bych se zeptat zapnu to co se dá na ploše když nainstaluju msts tak se objeví tabulka dam ano a msts se nespustí zkusíte mě poradit předem díky :)

dobrý den chtěl bych se zeptat zapnu to co se dá na ploše když nainstaluju msts tak se objeví tabulka dam ano a msts se nespustí zkusíte mě poradit předem díky :)
Nějak nerozumím řeči tvého kmene. Klidně to přelož do češtiny, i anglicky bych uměl, možná i rusky. Někteří členové fóra mluví i německy. Ale tohle...????

Nějak nerozumím řeči tvého kmene. Klidně to přelož do češtiny, i anglicky bych uměl, možná i rusky. Někteří členové fóra mluví i německy. Ale tohle...????
no jo to říkal kdysi učitel že su eskymak z afrického kmene :D

nepoužívaj cleanery a podobne programy na čistenie registrou :) ja som došiel o celé msts :D lebo to bralo aj nepotrebné zložky a podobne :D a všetko ten program mazal :D po týždni som šiel spustiť MSTS a zistil som že je vymazné :D len ikona na ploche ostala

Souhlas, je nutno vědět, čo robím..
Ovšem otázku, jaký "čistič" používat, tu raději řešit nebudeme, že? Už by se zakládalo na pěkný flame, několik uražených zasloužilých členů a nejmíň jeden ban. A to přeci nechceme... ;):D

Nie. Dávať rady aký čistič použiť je presne to ako dať rady malému decku ako má škrtnúť zápalkou a kde. Napríklad v stohu slamy. Človek, ktorý má počítačovú znalosť že síce zvláda klikať myšou po ikonách a tlačítkach OK, ale nevie skopírovať súbory či editovať jednoduchý textový dokument, jemu nepatrí do rúk akýkoľvek čistič. Taký človek nech zverí údržbu a opravu svojho PC niekomu kto sa tomu rozumie. Ináč ako pozerám, odborníkov a odborných poradcov na stavbu tratí, modelov, na skinovanie, tvorbu aktivít a údržbu PC tu máme neúrekom ;) Všetci všetko veľmi dobre vedia, najmä vedia radiť, len výsledok nie je vidieť :p

Back
Nahoře