Prosím o radu

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna talik
  • Datum začátku Datum začátku

talik

Cestující
Zapnu si aktivitu a chci se rozjet s vlakem. Zvednu pantograf, zařadím směr a přidám plyn a vlak stojí na místě. Proč se nerozjede?

No já bych řekl, že by to chtělo ještě odbrzdit soupravu :-), nicméně tím to není, toto se mi stávalo u bobin, že jsem je nechal nafoukat, pak jsem odbrzdil a chtěl se rozjet a ono nic...
Bohužel ti neporadím a navíc se domnívám, že jaksi jsi zabloudil do špatné části fóra...

talik napsal:
Zapnu si aktivitu a chci se rozjet s vlakem. Zvednu pantograf, zařadím směr a přidám plyn a vlak stojí na místě. Proč se nerozjede?
Zapnu aktivitu, zdvihnu sběrač. Počkám až kompresory dofoukají vzduch (velmi důležité kvůli nebezpečí zacyklování zvuků). Poté je nutné otevřít vlakovou brzdu, jinak se bude dít, co je popisováno. Odbrzdění vlaku může trvat i déle než 1 minutu. Kontrola je po zmačknutí 3xF5, kdy vidím diagnostiku všech připojených vozů. Odbržděno je, až všude naskočí hodnota 72PSI. Pak lze zařadit směr a vyrazit s vlakem do světa. U elektrických lokomotiv se neříká přidat plyn (tam žádný není :) ), ale přidat výkon.

Zbyněk Šemora napsal:
talik napsal:
Zapnu aktivitu, zdvihnu sběrač. Počkám až kompresory dofoukají vzduch (velmi důležité kvůli nebezpečí zacyklování zvuků). Poté je nutné otevřít vlakovou brzdu, jinak se bude dít, co je popisováno. Odbrzdění vlaku může trvat i déle než 1 minutu. Kontrola je po zmačknutí 3xF5, kdy vidím diagnostiku všech připojených vozů. Odbržděno je, až všude naskočí hodnota 72PSI. Pak lze zařadit směr a vyrazit s vlakem do světa. U elektrických lokomotiv se neříká přidat plyn (tam žádný není :) ), ale přidat výkon.
Diky tak už jsem se rozjel. :D Příčinou byla asi ta neuvolněná vlaková brzda. Ale v Praze - Libni mi trošku chybí nástupiště a okolní budovy. (pokud tam nějaké jsou)

Je to náročnosťou Prahy samotnej treba save vypnúť hru a nahrať s pozície load. Potom by si mal mať aj krajinu. Okolo Vianoc je chystaná vylepšená Praha a iní náročne mestá, kde by sa tento jav nemal vyskytovať.

Mohu se zeptat jak mam stahnout modely ze sekce TRS ktere jsou upraveny pro trs?diky za odpoved.

Tady jsi na fóru simulátoru MSTS, TRS má fórum své, modely určené pro TRS nemůžeš vkládat do MSTS a opačně. Dále nevíme o jaké sekci TRS mluvíš, ale předpokládal bych, že myslíš tu na webu u Pikka, kde jdou modely normálně stáhnout.

Ahoj mám takový menši problém nebo spíše mi něco vrtá hlavou tak se chci zeptat jestli to vůbec je možné a pokud ano tak prosím o radu jak toho do cílit .

takže chci se zeptat když za 1 lokomotivu zapřáhnu ještě jednu lokomotivu jestli je vůbec do ni se nějakým způsobem dostat abych ji mohl ovládat ?

děkuji za informaci .

Ak chceš preliezť to iného rušňa, tak dáš F9 a tam si označíš HDV, do ktorého chceš prestúpiť. Následne stlačíš 1 ako keď chceš zmeniť stanovisko a si tam.

erikmir napsal:
Ak chceš preliezť to iného rušňa, tak dáš F9 a tam si označíš HDV, do ktorého chceš prestúpiť. Následne stlačíš 1 ako keď chceš zmeniť stanovisko a si tam.
Moc Děkuji

Naposled editoval moderátor:
Ahoj železničáři mám par otázek

1) kam mám přesně vložit složku z vyprav čim a posunovačem .

2) nevité o nějaké stránce kde by mohly byt ke staženy nake silniční jezdící automobily pač jsem našel jen autobusy a škodovky a poslední otázka jestli nevité i nějaké stránky kde by byli ke staženi i nákladní vagony pač těch je asi málo pač jsem našel na fórum obrázky zajímavých vagonu ale asi nikde nejsou k sehnaní :(

děkuji moc za informace

380 005 - 9 napsal:
Ahoj železničáři mám par otázek

1) kam mám přesně vložit složku z vyprav čim a posunovačem .

2) nevité o nějaké stránce kde by mohly byt ke staženy nake silniční jezdící automobily pač jsem našel jen autobusy a škodovky a poslední otázka jestli nevité i nějaké stránky kde by byli ke staženi i nákladní vagony pač těch je asi málo pač jsem našel na fórum obrázky zajímavých vagonu ale asi nikde nejsou k sehnaní :(

děkuji moc za informace

Tady jsou vagony http://simtrains.eu/TS/nakladni_vozy/

chlapy chtěl bych se zeptat jak si mám udělat vlastni hlášeni stanic do RJ klidně si ten TAB budu mačkat :D
dik moc

380 005 - 9 napsal:
chlapy chtěl bych se zeptat jak si mám udělat vlastni hlášeni stanic do RJ klidně si ten TAB budu mačkat :D
dik moc

To by mě taky zajímalo, chtěl bych si dosadit hlášení do elefantů které mám nahrané z Třince na Mosty.

jmm napsal:
380 005 - 9 napsal:
dik moc

To by mě taky zajímalo, chtěl bych si dosadit hlášení do elefantů které mám nahrané z Třince na Mosty.

Zkuste Hlásič . Naházejte si ty nahraná hlášení do HLA souborů. Dejte vědět jak to dopadlo. Na tomto programu například jezdí hlášení do Olomouckých tramvají.

Hlásič instaluješ úplně bokem mimo MSTS - nemá s MSTS nic společného. Před spuštěním aktivity je ale potřeba hlásič spustit a nechat běžet na pozadí. Konfigurace jedné linky je docela názorná z přiložených tramvajových linek, případně z Efka. Bohužel v době napsání programu jsem neměl možnost to vyzkoušet na Win7/Win8.

Back
Nahoře