Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Zapnu aktivitu, zdvihnu sběrač. Počkám až kompresory dofoukají vzduch (velmi důležité kvůli nebezpečí zacyklování zvuků). Poté je nutné otevřít vlakovou brzdu, jinak se bude dít, co je popisováno. Odbrzdění vlaku může trvat i déle než 1 minutu. Kontrola je po zmačknutí 3xF5, kdy vidím diagnostiku všech připojených vozů. Odbržděno je, až všude naskočí hodnota 72PSI. Pak lze zařadit směr a vyrazit s vlakem do světa. U elektrických lokomotiv se neříká přidat plyn (tam žádný nenítalik napsal:Zapnu si aktivitu a chci se rozjet s vlakem. Zvednu pantograf, zařadím směr a přidám plyn a vlak stojí na místě. Proč se nerozjede?
Diky tak už jsem se rozjel.Zbyněk Šemora napsal:Zapnu aktivitu, zdvihnu sběrač. Počkám až kompresory dofoukají vzduch (velmi důležité kvůli nebezpečí zacyklování zvuků). Poté je nutné otevřít vlakovou brzdu, jinak se bude dít, co je popisováno. Odbrzdění vlaku může trvat i déle než 1 minutu. Kontrola je po zmačknutí 3xF5, kdy vidím diagnostiku všech připojených vozů. Odbržděno je, až všude naskočí hodnota 72PSI. Pak lze zařadit směr a vyrazit s vlakem do světa. U elektrických lokomotiv se neříká přidat plyn (tam žádný nenítalik napsal:Zapnu si aktivitu a chci se rozjet s vlakem. Zvednu pantograf, zařadím směr a přidám plyn a vlak stojí na místě. Proč se nerozjede?), ale přidat výkon.
Moc Děkujierikmir napsal:Ak chceš preliezť to iného rušňa, tak dáš F9 a tam si označíš HDV, do ktorého chceš prestúpiť. Následne stlačíš 1 ako keď chceš zmeniť stanovisko a si tam.
380 005 - 9 napsal:Ahoj železničáři mám par otázek
1) kam mám přesně vložit složku z vyprav čim a posunovačem .
2) nevité o nějaké stránce kde by mohly byt ke staženy nake silniční jezdící automobily pač jsem našel jen autobusy a škodovky a poslední otázka jestli nevité i nějaké stránky kde by byli ke staženi i nákladní vagony pač těch je asi málo pač jsem našel na fórum obrázky zajímavých vagonu ale asi nikde nejsou k sehnaní
děkuji moc za informace
380 005 - 9 napsal:chlapy chtěl bych se zeptat jak si mám udělat vlastni hlášeni stanic do RJ klidně si ten TAB budu mačkat![]()
dik moc
jmm napsal:380 005 - 9 napsal:chlapy chtěl bych se zeptat jak si mám udělat vlastni hlášeni stanic do RJ klidně si ten TAB budu mačkat![]()
dik moc
To by mě taky zajímalo, chtěl bych si dosadit hlášení do elefantů které mám nahrané z Třince na Mosty.