Prosím o radu

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna talik
  • Datum začátku Datum začátku
Lokomotivo, jaký je význam tvého příspěvku? Ty se radíš s právníky, kde, u píva na stojáka? To už došli neplatiči složenek, že právníci řeší MSTS Bin? Už jsem se dlouho tak nenasmál.
Ještěže ty právníky máme, umí nás za nehorázné sumy zachránit z průserů, do kterých bychom se bez nich nikdy nedostali.

Klokan 35 napsal:
380 005 - 9 napsal:
for honza ( Jen bokem )

Kdyby tento MSTS BIN nebyl šířen veřejně, a nabízen ke stažení na netu, ale jenom mezi uzavřenou komunitu lidi, tak by možná ani z právního hlediska problém nebyl, ale jelikož je to na internetu, kde si to může každý stáhnout, pak je to problém

A kdy jsi na tu hlavu upadl dneska a nebo se ti to stalo už dřív ????
Já si myslím, že na tu hlavu musel upadnout již několikrát a to je ten problém, jak o něm píše.

Naposled editoval moderátor:
Jako silvestrovský vtip dobrý. Ale opakovaný vtip není vtipem. Mám pocit, že text, že bych v zahraničí šel za mou trať do vězení tady už někdo psal před devíti lety. Jako by někdo udělal ctrl C a ctrl V. Nebo mám jen Dejavu ? :)

achjo lidé vy jste to nepochopili tohle je debata z jiného fóra z roku 2006 a chtěl jsem tím poukázat jen nato že když se tu pan Honza ohani autorským právem co se týče skinova ni atd. tak já chtěl po ukázat i na jinou věc .

e4bb5caf70c06f74cdbe33d9d6c4c4a4.gif

Tak já jak vůl peču se ženou na Vánoce a on už je Apríl???

380 005 - 9 napsal:
tak já chtěl po ukázat i na jinou věc .

Tak šup. Já už dvě hodiny netrpělivě čekám na jakou.

fedfeab4faebe167bbebefbdf2293163.gif

380 005 - 9 napsal:
for honza ( Jen bokem )

Musím říci dvě věci. Nebýt autora tratě Kúty-Praha, mnoho lidi hlavně v Česku by nechali celý MSTS někde v šuplíku a prášilo by se na tento sotware, ale jelikož autor tratě staví dál,tak MSTS je na některých počítačích doslova zatížen a to je dobrá reklama pro Microsoft. Nicméně v některých zemí by šel pan Šemora do vězení, ale v ČR jsou jiné zákony a tak není co řešit. V Českých právních zákonech bývají kličky a ty se dají zneužít. Tím pádem pan Šemora se zachránil slovy "Software je zdarma, ale jeho zveřejňování, rozmnožování včetně aktualizací je bez souhlasu autora nelegální. Je účtován paušální poplatek za vypálení DVD+ médium + poštovné, balné a ostatní distribuční práce ".
Jinak co se týče MSTS BIN tam to vypadá na pěkný problém, nyní se dohadujeme s našimi právníky jestli nepodat žalobu na autora tohoto programu, protože to už je velký zásah do samotného chování MSTS a na to už pamatuje český autorský zákon.
To je to samý,jako když si koupíte DVD bez českých titulků a nějaký nadšenec začne laborovat a přidá na DVD české titulky, pak je to v rozporu se zákonem. MSTS BIN je vlastně změna chování samotného train.exe ikdyž je určen fandům aby se jim mohla přepínat noční a denní kabina. Přesto je to citelný zásah do souboru ( něco jiného by byla úprava eng a wag souborů ) a mohl by vést až k nestandartnímu chování simulátoru.
Kdyby tento MSTS BIN nebyl šířen veřejně, a nabízen ke stažení na netu, ale jenom mezi uzavřenou komunitu lidi, tak by možná ani z právního hlediska problém nebyl, ale jelikož je to na internetu, kde si to může každý stáhnout, pak je to problém

380 005 - 9 napsal:
achjo lidé vy jste to nepochopili tohle je debata z jiného fóra z roku 2006 a chtěl jsem tím poukázat jen nato že když se tu pan Honza ohani autorským právem co se týče skinova ni atd. tak já chtěl po ukázat i na jinou věc .

No a vidíš, tady jsi se dopustil porušení autorských práv i ty, neboť jsi v prvém příspěvku neuvedl autora a zajisté jsi se nezeptal zda jeho slova můžeš použít. Pravda, mělo by to ve mě vyvolat podezření už jen proto, že takto stylisticky slušného textu bychom se se od tebe nemohli nikdy dočkat. A pro jistotu už raději na nic nepoukazuj.

Tak nevím proč jsem vůbec taháš věci starý skoro osm let !!!! Který jsou dávno vyřešený, ono totiž stále platí nestrkej rypák tam čemu nerozumíš. :salut:

regedit77 napsal:
e4bb5caf70c06f74cdbe33d9d6c4c4a4.gif

Tak já jak vůl peču se ženou na Vánoce a on už je Apríl???...

Napečiete aj mne? U nás pečie dcéra, tak neviem, ako to dopadne :D

Je zajímavé, že poděkování za radu ani omylem, zato spousta keců o ničem a najednou čeština OK ... že by dva různí lidé pod jedním jménem nebo někdo, kdo se snažil špatnou češtinou něco maskovat ...

Honzo je to zkopírováno tady z fóra z nějakého příspěvku z roku 2006, takže žádná čeština OK, čeština pořád neOK, navíc pořád chce nějaké rady a když mu napíšeš jak se věci mají, nepoděkuje, jen poukazuje a pak mu babo raď, ale to už dneska holt tak je u těch náctiletých, já nedávno napsal jednomu podobnému a hlavně budoucímu fírovi na FB, že je línej jako vandrák, když hledal jednu lokomotivu a k tomu jsem připojil odkaz a smajla, začal mi psát, abych se uklidnil, že si se mnou netyká apod., proto příště na...t a rozmazat.

prolam napsal:
jmm napsal:
380 005 - 9 napsal:
chlapy chtěl bych se zeptat jak si mám udělat vlastni hlášeni stanic do RJ klidně si ten TAB budu mačkat :D
dik moc

To by mě taky zajímalo, chtěl bych si dosadit hlášení do elefantů které mám nahrané z Třince na Mosty.

Zkuste Hlásič . Naházejte si ty nahraná hlášení do HLA souborů. Dejte vědět jak to dopadlo. Na tomto programu například jezdí hlášení do Olomouckých tramvají.

Jo díky ale ještě bych měl dotaz, jak vytvořím ten soubor HLA ?

Jinak je to jednoduchý txt soubor, který strukturou odpovídá ini souboru a jak píše prolam - je tam dostatek příkladů a to i včetně spojení více wav souborů do jednoho hlášení.

Takže najbližšiu slezinu máme v base? Celkom som sa pobavil :)

Tak po delší době mi zase něco nefunguje. Asi někoho naštvu svou debilitou a neznalostí, ale co se dá dělat? Při spouštění aktivit z uložené pozice se mi během načítání objeví nápis "Sestavuji uživatelské prostředí simulace" poté hra spadne. Kdyby měl někdo nějaký nápad, jak to vyřeším, byl bych mu moc vděčný. Díky.

Tak BIN jsem přeinstaloval, ale problém zůstal. Akorát teď je tam místo "Sestavuji uživatelské prostředí simulace" "Nastavuji uživatelské rozhraní"

Parametr mem zapsán jest?

A neříkej, že nevíš, o čem je řeč :D

P.S.: možná by nebylo vůbec marné dát Zbyňkův návod nahoru do tohoto vlákna.

Back
Nahoře