Prosím o radu

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna talik
  • Datum začátku Datum začátku
Nevím o jakou aktivitu jde a o jaké vozidlo hráče, ale pokud přejdeš v uloze na opačné stanoviště a tam uložíš tak při save to spadne. Pokud je to tento případ zkus načíst save ze startovního stanoviště. Pokud to pomůže tak při jízdě na opačném stanovišti musíš přejít na startovní stanoviště, uložit a vrátit se zpět.

Žádné kouzlo. Nejspíš se to uložilo do nějaké "virtuální" složky. Mám pocit, že už tu ten případ byl. Dej si na disku vyhledat soubory s koncovkou .con a uvidíš, kde jsou...

Michal napsal:
Žádné kouzlo. Nejspíš se to uložilo do nějaké "virtuální" složky. Mám pocit, že už tu ten případ byl. Dej si na disku vyhledat soubory s koncovkou .con a uvidíš, kde jsou...

To jo, ale jestli mu běží ve hře, musí být v defaultní složce consists, ne?

Tím si nejsem jist. To co jsem měl na mysli se řešilo tady:
http://forum.msts.cz/subdom/forum/index.php?threads/4122&pid=153740&highlight=appdata#pid153740

Týkalo se to uložených pozic, ale třeba to bude s consisty podobné...

Naposled editoval moderátor:
Francek napsal:
talik napsal:
Pavlík napsal:
Parametr mem zapsán jest?

A neříkej, že nevíš, o čem je řeč :D

P.S.: možná by nebylo vůbec marné dát Zbyňkův návod nahoru do tohoto vlákna.
Myslím, že ano, ale nejsem si jist. Přikládám screen. :) [Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: https://www.email.cz/download/i/XYb...8iRyYA_4QwnCr9S6uW474JxxHuOzNAHmso/mem512.png

No a co ten launcher.exe. Má tam být train.exe
Tak jsem to opravil, ovšem problém pořád přetrvává.

Máš v řádku Cíl napsáno přesně toto??
"C:\Program Files\Microsoft Games\Train Simulator\train.exe" -mem:512

Přesně ne. Mám tam toto: "C:\Program Files (x86)\Microsoft Games\Train Simulator\train.exe" -mem:512 Je to skoro stejný, akorát je to ve složce Program Files (x86)

ado8166 napsal:
Ja to mám v Program Files (x86),a všetko funguje ako má
Podle mě tam nebude problém v tom, že je to v Program Files (x86), ale problém bude někde jinde. Bohužel nevím kde.

Problém je v tom, že adresáře (složky ) Program Files (x86), a Program Files podléhají zvláštnímu dozoru OS. A až si toto uvědomíte, budete MSTS příště instalovat kamkoliv jinam a nebudete mít tyto problémy. On se MSTS nechá instalovat třeba na plochu jako adresář. A nebude vůbec hlídaný a práva k zápisu budete mít kdykoliv...

Miran napsal:
... On se MSTS nechá instalovat třeba na plochu jako adresář ...

Na plochu môže byť inštalácia problematická a to v prípade, že by jeden PC používali dvaja rôzni užívatelia s vlastnými samostatnými kontami. Ale inak naozaj platí, že MSTS u Win 7 či 8 nemá čo hľadať v adresároch Program Files alebo Program Files (x86) To sme však už viackrát písali, ale je to ako hádzať hrach na stenu alebo modliť sa s oslom, pretože to zajedno vyjde.

Tax napsal:
...Ale inak naozaj platí, že MSTS u Win 7 či 8 nemá čo hľadať v adresároch Program Files alebo Program Files (x86) To sme však už viackrát písali, ale je to ako hádzať hrach na stenu alebo modliť sa s oslom, pretože to zajedno vyjde.
Dovolím si razantně nesouhlasit. Já celou dobu MSTS nemám nainstalovaný nikde jinde než v Program Files nebo Program Files (x86). V XP, Vistách i Sedmičkách. A žádný problém jsem nezaznamenal.
Také mé návody vychází ze skutečnosti, že je MSTS v této cestě nainstalovaný. Pro začátečníka mi připadá mnohem jednodušší naučit se zásadu, že programy vytvořené pro XP, ale instalované v sedmičkách je nutné instalovat pravým tlačítkem na setup.exe a vybere volba "spustit jako správce" (totiž nejedná se jen o MSTS, ale o vše starší než Visty), než vymýšlet vlastní cesty, kde mám pak problém, jak správně zapsat parametr. V návodech doporučuji použít vzor. Ale pokud cesta bude z jednoslovných názvů, nevytvoří se uvozovky a když zkopíruji konec řetězce z mých návodů tak jak to je, pak systém vyhodí chybu a parametr zapsat nepůjde. Takových případů jsem řešil hodně.

Zkrátka, já si neumím představit, že starší nainstalované věci budu mít nainstalované každý pes jiná ves po všech možných discích a při čistkách je pravděpodobné, že si nějaký nainstalovaný program omylem smažu. Ale v Program Files je vše pohromadě a zde vím, že se nemaže, ale je nutné odinstalovávat.

Back
Nahoře