Trutnovak1234
Začátečník
Ahoj chtěl bych postavit trať 047 s rozšířením do Náchoda.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Trutnovak1234 napsal:Ahoj chtěl bych postavit trať 047 s rozšířením do Náchoda.
David Hájek napsal:Trutnovak1234 napsal:Ahoj chtěl bych postavit trať 047 s rozšířením do Náchoda.
A co stavební dokumentaci, máte ?
David
KimiR bude určitě rád, když mu pomůžešTrutnovak1234 napsal:Ahoj chtěl bych postavit trať 047 s rozšířením do Náchoda.
VáclavS napsal:Trutnov Střed budeš dělat postaru s elektrodynamikou nebo po novu s ESou?
KimiR napsal:Tak tak rád,určitě budu.Aktuální situace IREDA http://kimir.rajce.idnes.cz/MSTS#IREDO210913.jpg .Trutnov i Letohrad,včetně náchoda jsou
.Dokumentaci na 047 i veda v obouch směrech mám.Nic mi nebrání ve stavbě 047 začít od Trutnova-Střed.Mám to natažené pod vyadukt kousek za Trutnov zastávka.
alcapone napsal:KimiR napsal:Tak tak rád,určitě budu.Aktuální situace IREDA http://kimir.rajce.idnes.cz/MSTS#IREDO210913.jpg .Trutnov i Letohrad,včetně náchoda jsou
.Dokumentaci na 047 i veda v obouch směrech mám.Nic mi nebrání ve stavbě 047 začít od Trutnova-Střed.Mám to natažené pod vyadukt kousek za Trutnov zastávka.
Jenže, te ta spojená, co dělá rotyku. Tedy ty místa postavit znovu, pokud to pomůže.
Na středu elektrodynamika není už dobře 15 let! Po zrušení se v Dopravní kanceláří instalovalo elektronické stavědlo, které ovládalo Svatoňovické zhlaví a na druhé straně stanice byl výhybkář. Takto to trvalo až to října/listopadu 2009, kdy došlo k přepnutí na JOP. Sám jsem tam sloužil. Na tu humus unimo-buňku alias St II nejde zapomenoutVáclavS napsal:Trutnov Střed budeš dělat postaru s elektrodynamikou nebo po novu s ESou?
KimiR napsal:Nevím, videa mám v obouch případech, zatím je postaru, na zhláví Trutnov hlavní mám křížení z 1 na 2, po novu už to křížení není.
Čouda napsal:Čoveče já to asi poplet. Ta buňka byla opravdu St I. Ale z nějakýho důvodu mám zafixovaný, že jsme se hlásili jako dvojka. No to nevadí. Jinak nerozumím řeči tvýho kmene. O spojce mezi 1. a 2. jsem se bavil v souvislosti s Trutnov hl. n. Proč sem taháš střed?
Trutnovak1234 napsal:Ahoj chtěl bych postavit trať 047 s rozšířením do Náchoda.
Ahoj,Trutnovak1234 napsal:a trutnov hlavák tam dělat nebudete?