Trať Trutnov hl.n. - Teplice nad Metují - Náchod

Ahoj,
myslím, že ti nikdo v tom vzdorovat a zabraňovat nebude. Každy zde bude rád, že bude nějaká nová trať do MSTS.
Sežeň si podklady, videa, zapni editor a začni stavět :) :)

Hodně úspěchu a ať se daří :)
Lukáš

Pokud to myslíš vážně, zkontaktuj KimiRa, kde spolu stavíme. Víc lidí rychlejší stavba. Nemá cenu dělat 1 trať 2*.

David Hájek napsal:
Trutnovak1234 napsal:
Ahoj chtěl bych postavit trať 047 s rozšířením do Náchoda.

A co stavební dokumentaci, máte ?

David

Copak stavební dokumentace... Územní rozhodnutí, projednání s místními samosprávami, byrokracie na každém kroku. A stavební povolení v nedohlednu. Práce tak na několik let....;););)

Tak tak rád,určitě budu :).Aktuální situace IREDA http://kimir.rajce.idnes.cz/MSTS#IREDO210913.jpg .Trutnov i Letohrad,včetně náchoda jsou :).Dokumentaci na 047 i veda v obouch směrech mám.Nic mi nebrání ve stavbě 047 začít od Trutnova-Střed.Mám to natažené pod vyadukt kousek za Trutnov zastávka.

VáclavS napsal:
Trutnov Střed budeš dělat postaru s elektrodynamikou nebo po novu s ESou?

Nevím,videa mám v obouch případech :D ,zatím je postaru,na zhláví trutnov hlavní mám křížení z 1 na 2,po novu už to křížení není.

KimiR napsal:
Tak tak rád,určitě budu :).Aktuální situace IREDA http://kimir.rajce.idnes.cz/MSTS#IREDO210913.jpg .Trutnov i Letohrad,včetně náchoda jsou :).Dokumentaci na 047 i veda v obouch směrech mám.Nic mi nebrání ve stavbě 047 začít od Trutnova-Střed.Mám to natažené pod vyadukt kousek za Trutnov zastávka.

Jenže, te ta spojená, co dělá rotyku. Tedy ty místa postavit znovu, pokud to pomůže.

alcapone napsal:
KimiR napsal:

Jenže, te ta spojená, co dělá rotyku. Tedy ty místa postavit znovu, pokud to pomůže.

Já to zkusím opravit.Přeci jenom už jsem se něco od Regedita či Mikyho něčemu přiučil.I když je to ta spojená,tak jsem to projížděl a moc chyb tam není.Tak uvidím.

VáclavS napsal:
Trutnov Střed budeš dělat postaru s elektrodynamikou nebo po novu s ESou?
Na středu elektrodynamika není už dobře 15 let! Po zrušení se v Dopravní kanceláří instalovalo elektronické stavědlo, které ovládalo Svatoňovické zhlaví a na druhé straně stanice byl výhybkář. Takto to trvalo až to října/listopadu 2009, kdy došlo k přepnutí na JOP. Sám jsem tam sloužil. Na tu humus unimo-buňku alias St II nejde zapomenout :D
KimiR napsal:
Nevím, videa mám v obouch případech :D , zatím je postaru, na zhláví Trutnov hlavní mám křížení z 1 na 2, po novu už to křížení není.

Křížení mezi 1. a 2. ? Blbost! Existovala tam pouze spojka - dvě výhybky. To je vše. Při rekonstrukci peronů byla spojka snesena. Jinak je jednalo o tzv. středové zhlaví. Je potřeba se vyjadřovat jasně ;)

Mno já myslel tu spojku :),jen jsem si nemohl vpomenout na zrovna když jsem to psal na tu spojku,tak sem napsal křížení,ale vím že tam byla a nebyla z 1 na 2 ale z 1 na 3.Ve starých plánkách ani ten tvůj humus,alias St II vůbec není,jen St I v km 127,096.A na poříčském zhláví se při rekonstrukci snesl Agličan,vyhýbka číslo 6,tedka už je zní je obyč vexle,a spojka spojují s vexlí 6 a vexlí E se skrátil a mezi je koncová kolej v km 128,090.Cože skrátilo o nějakých 90 m ta spojka a slouží pouze pro obrat.

Čoveče já to asi poplet. Ta buňka byla opravdu St I. Ale z nějakýho důvodu mám zafixovaný, že jsme se hlásili jako dvojka. No to nevadí. Jinak nerozumím řeči tvýho kmene. O spojce mezi 1. a 2. jsem se bavil v souvislosti s Trutnov hl. n. Proč sem taháš střed?

Čouda napsal:
Čoveče já to asi poplet. Ta buňka byla opravdu St I. Ale z nějakýho důvodu mám zafixovaný, že jsme se hlásili jako dvojka. No to nevadí. Jinak nerozumím řeči tvýho kmene. O spojce mezi 1. a 2. jsem se bavil v souvislosti s Trutnov hl. n. Proč sem taháš střed?

Míro já ale nepsal o hlavním ani slovo,jen že zhláví na středu kde byla ta spojka je zhláví trutnov hlavní,aspon teda pro mě,druhé zhláví je poříčské.Mno to je jedno.Důležité je co oba myslíme :D

Back
Nahoře