Nejdou zvuky v Lokomotivě

Ano tam jsou ale nainstaloval sem je ale ten soubor tam není prostě to nechápu že ho tam nemem ten soubor nainstaloval val sem všechny zvuky kde sem našel ale ten soubor tam není nikde stránky na zvuky vím kde sou ale ten soubor tam není

Stáhni si zvuky pro x6x, naper je do common.snd a v engu modelu si to přepiš na konkrétní soubor sms. Vše je popsáno v sekci FAQ.

Když luštím tenhle post tak se nedivím, že ti to nefunguje, co ty chceš přepisovat, když nedáš dohromady větu o pár slovech?
Omlouvám se ti ale psal sem to na telefonu a tak sem se překlikl a nebo se mi slovo tam dá samo já si to nepřečetl a dal odeslat

Ano tam jsou ale nainstaloval sem je ale ten soubor tam není prostě to nechápu že ho tam nemem ten soubor nainstaloval val sem všechny zvuky kde sem našel ale ten soubor tam není nikde stránky na zvuky vím kde sou ale ten soubor tam není
Tak a teď česky prosím a ne jak tatar..
Omlouvám se ti ale psal sem to na telefonu a tak sem se překlikl a nebo se mi slovo tam dá samo já si to nepřečetl a dal odeslat
a zase se tomu tvému psanému projevu nedá porozumět, co takhle místo msts(OR) zapnout nějakou příručku češtiny a psaného projevu a nejdřív naštudovat to..

Ach jo. Když tomu nerozumím, tak nevrtat. Už to řešíte týden a nic.
Například v engu mám zápis pro sound u řady 162:
Sound ( "..\\..\\common.snd\\sndX6X\\162eng.sms" )
Takže pak půjdu do viz cesta a pokud tam budu chtít jiný sms, tak se podívám do složky sndX6X, co tam je, jaké jsou možnosti a co mohu zaměnit za původní, který lépe sedí na danou lokomotivu.
A musí to fungovat. Minuta práce i se zapnutím počítače.
Zvuky jsou dvakrát eng a cab. Zkontrolovat oba.

Back
Nahoře