Dan J.
Strojvedoucí
Ach joooooooooo, už ať začne povinná školní docházka nebo mně trefí, co třeba zde:
To chce taky znát i jiné weby než jen UložTo.
To chce taky znát i jiné weby než jen UložTo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Když luštím tenhle post tak se nedivím, že ti to nefunguje, co ty chceš přepisovat, když nedáš dohromady větu o pár slovech?Dobře skupin soubor x6x ta mám tak zkusím přepsat
Omlouvám se ti ale psal sem to na telefonu a tak sem se překlikl a nebo se mi slovo tam dá samo já si to nepřečetl a dal odeslatKdyž luštím tenhle post tak se nedivím, že ti to nefunguje, co ty chceš přepisovat, když nedáš dohromady větu o pár slovech?
Tak a teď česky prosím a ne jak tatar..Ano tam jsou ale nainstaloval sem je ale ten soubor tam není prostě to nechápu že ho tam nemem ten soubor nainstaloval val sem všechny zvuky kde sem našel ale ten soubor tam není nikde stránky na zvuky vím kde sou ale ten soubor tam není
a zase se tomu tvému psanému projevu nedá porozumět, co takhle místo msts(OR) zapnout nějakou příručku češtiny a psaného projevu a nejdřív naštudovat to..Omlouvám se ti ale psal sem to na telefonu a tak sem se překlikl a nebo se mi slovo tam dá samo já si to nepřečetl a dal odeslat