Nejdou zvuky v Lokomotivě

strecman

Začátečník
Dobrý den potřeboval bych radu.Nainstaloval jsem trať od pana Šemory,ale nejdou mi zvuky v kabině lokomotiv.Pokusil jsem se několikrát hru přeinstalovat ale nic.Mám Win 7.Díky

Nastuduj si a přesně postupuj podle desatera k instalaci trati na DVD nebo na stránkách autora trati.

Aha, tak napiš kdyžtak SZ a já se ti pokusím potom nějak více poradit a říct co a jak :)

Lukáš

Pokud jsi instaloval jen obsah mého DVD, tak do ničeho nevrtej. Vše je v pořádku, za vše ručím.
Právě na sedmičkách zvuky jedou v MSTS 100% a nikdy nebyl žádný problém.
Když tak koukni na tohle video a porovnej, jestli jsi při instalaci MSTS postupoval takto.
[video=youtube]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=QrVGQG96u3E[/video]

Potřeboval bych poradit msts mi nechce najít zvuk sndx6x/163llcabCD_LSIV.sms prohledal sem všechno stáhl sem všechny zvuky 163 a nikde to nebylo díky za rady

Máš správnu cestu ku zvukom?,ak máš správnu cestu a si si to uložil do /common.snd.Tak nie je dôvod aby ti to nefungovalo

Preboha?,to je také ťažké nainštalovať tie zvuky odznova?,skús to ešte raz,pozri sa do tohto vlákna,a zistíš,že ja mám kúsok zložitejší problém,už sa s tým "babrem" asi 2 týždne...

A četl jsi vůbec tohle co je přiloženo k balíku :

Balík zvukov pre rušne radu: 162, 163, 263, 362 a 363, verzia 2.1 určená pre Open Rails (3.5.2020)

Autor verzie zvukov: Andrej

Protože žadný takový zápis, který ty hledás zde není.

Back
Nahoře