10. setkání příznivců MSTS, Praha

Ahoj
Tak termín dle hlasování je jasný, tedy náš 10. sraz se bude konat 22.-23. 2. 2014 na známem místě. Poprosil jsem Martense o vystavení registrační tabulky, podle, které se budu řídit.
Joska

Já jen pevně doufám, že mi to konečně vyjde. V Únoru by jsme měli točit desku, tak se modlím, ať se to nevykryje.:D

Za organizační část ze Stanice Techniků potvrzuji odhlasovaný termín 22. a 23. 2. Již je rezervace sálu a pracuje se na dalších potřebných věcech.
V.

Zde dávám registrační formulář, bude aktivni do 15. 2. 2014, kdy se uzavře a dle něj se bude připravovat občerstvení a tak.
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0ApM-zGIpqTGRdFVSSGpjRk45VHN6X3dsYjNpWTJnbEE#gid=0
Prosím moderátoři, zda by to nešlo dát na první stránku. Děkuji.

Jo přespávající, večeře bude opět u Topolů, páč budem přespávat hned vedle. Já že by se na večer rezervoval kukřácký stůl.

Buď jsem slepej, ale marně hledám nějaké datum, kdy se tato slezina vlastně koná. Jen ve srandičkách od Taxe vidím nějaké 22.2. Na přihlašovacím formuláři je jen volba nějaké soboty a nějaké neděle.
Celé mi to připadá jako zašifrovaná akce, aby přišlo co nejméně lidí. :)
Myslím, že by bylo dobré to datum konání k prvnímu příspěvku připsat, aby se náhodný zájemce dozvěděl bez dlouhého proklikávání, kdy že se to vlastně koná. A to samé napsat na prezentační listinu.

Zbyněk Šemora napsal:
Buď jsem slepej, ale marně ...

Pro slepé černé na bílém:

VencaM napsal:
Za organizační část ze Stanice Techniků potvrzuji odhlasovaný termín 22. a 23. 2. Již je rezervace sálu a pracuje se na dalších potřebných věcech.
V.

Vypadá to tak, že přijedeme v sobotu gumokolem v sestavě Zbyněk, Sponka, Blažovák a já. Píši to sem proto, že mne do registračního formuláře domácí ani služební počítač vůbec nepustí.

zdravím vas idem sa opytat mozno za vcasu ale radsej v pojde niekto uz piatok s BA do Prahy ze by som sa k nemu pripojil vo vlaku

A ty tu někomo máš, v pátek tu nikdo nebude. Fungovat tu budem tak od 9. v sobotu. Pozeptej se Taxe, on je také z Bratislavy, pokud pojede, tak ráno.

Však jsem psal termín 22.-23. 2., te sobota, neděle. Spaní je rezervované z soboty na neděli, pokud bys chtěl i v pátek, dám ti kontakt.

nejako som si to nevsimol za co sa ospravedlnujem...ale i nad tym som uz uvazoval to by som sa este ozval cez sz na ten kontak na ubytko

Jak psal alcapone, domluv se s Taxem, ten si myslím jede ráno v 6 Strelou a domu v neděli, pokud pojedete dva na jednu jízdenku můžete ještě ušetřit.

Zdravím.
Tak Joska jede autem, jede někdo z HK směr Praha? Moh bych ho přibrat na jízdenku zdarma.:D V sobotu dorazím, ale jestli budu až do neděle nevím.

Back
Nahoře