10. setkání příznivců MSTS, Praha

Oběd bývala klasika v hospodě - polévka, hlavní chod dle denního menu - hospoda u Topola byla vždy spolehlivá.

Občerstvení - pokud to alcapone nepojme jinak, tak byly k dispozici za mírný bakšiš po celý den párky a k pití - čaj, kafe, nealko birell v 0,3 l plechu případně balená voda nebo neochucená minerálka.

Děkuji Martens, přesně tak, oběd v restauraci, abych neurazil pražáky a občerstvení, bude jak psal Martens. Nebo bys rád něco jiného.

Dan J. napsal:
...Už jsem se registroval a letos to vyjde na 100% a tedy až do neděle....:D
Výborně, už jen, aby se dostavil Tommy a můžeme společně zajít někam kde točí pivo. :D

Naposled editoval moderátor:
No a tak to neuděláme rovnou vedle, když tam bude většina.

Josko já myslel večer, přes den je to jasný. Nesmíš vidět vše tak černě a já tím narážel na jeden pivně nepovedenej Bohumín ;)

alcapone napsal:
No a tak to neuděláme rovnou vedle, když tam bude většina.

Neboj Josko, väčšina bude predsa dole okolo bufetového stolu pri párkoch a kafíčku, časť pri vláčikoch a zbytok bude pařit traktorový simulátor pri projektore :D

poison napsal:
Josko já myslel večer, přes den je to jasný. Nesmíš vidět vše tak černě a já tím narážel na jeden pivně nepovedenej Bohumín ;)
Já ti dám pivně nepovedený, Radegast byl luxus.:D:D:D:D:D:D

Tak pokud povezu bednu, traktor s pluhem bude. Večer se sejmem, Dan to všechno zaplatí, má u nás velkej dluh za neúčast.

alcapone napsal:
Večer se sejmem, Dan to všechno zaplatí, má u nás velkej dluh za neúčast.
Jooo rád bych, ale jsem rád, že mi to finančně vyjde tak na ubytování, jídlo a nějaké to pivko.:D

alcapone napsal:
Tak pokud povezu bednu, traktor s pluhem bude. Večer se sejmem, Dan to všechno zaplatí, má u nás velkej dluh za neúčast.

Nechceš rovnou sněžnou rolbu ?,když už traktor s pluhem :D .či sněžnej skútr :D ,popř traktor s valníkem plným sněhu či solí ?

Zdarec, nechcete tu někdo hodit, jak se tam dostanu z Prahy hlavního? Už jsem nějak zapoměl, kde to vůbec je, hold ta moje absence na několika slezinách a skleróza dělají své.:D:D:D:D:D:D:D

Dan J. napsal:
Zdarec, nechcete tu někdo hodit, jak se tam dostanu z Prahy hlavního? Už jsem nějak zapoměl, kde to vůbec je, hold ta moje absence na několika slezinách a skleróza dělají své.:D:D:D:D:D:D:D
Já přijedu do Prahy hl.n. Hutníkem. Obvykle chodím tak, že jdu pěšky na Muzeum na metro A, jedu na konečnou - na Dejvickou a pak zas pěšky až na místo. Pokud bys přijel v nějakou podobnou hodinu jako já (jede ti R 932 v 9:45 v PHA HL a já tam budu v 9:53), mohli bychom se tam počkat a jet společně.

Jinak já potvrzuji svou účast i s noclehem a po 4 letech si s vámi budu moct dát konečně pivo. :D

Gajdma napsal:
Dan J. napsal:
Já přijedu do Prahy hl.n. Hutníkem. Obvykle chodím tak, že jdu pěšky na Muzeum na metro A, jedu na konečnou - na Dejvickou a pak zas pěšky až na místo. Pokud bys přijel v nějakou podobnou hodinu jako já (jede ti R 932 v 9:45 v PHA HL a já tam budu v 9:53), mohli bychom se tam počkat a jet společně.

Jinak já potvrzuji svou účast i s noclehem a po 4 letech si s vámi budu moct dát konečně pivo. :D

Marku a není to trochu komplikované,tedka ti jezdí tram. z Libně 8 až dolů na podbabu, či 5 z Hlavního až na podbabu.Aspon dle Idosu..Ale pražáci snad řeknou více.já razím s Alcaponem tentokrát SuperCity :D

KimiR napsal:
Marku a není to trochu komplikované,tedka ti jezdí tram. z Libně 8 až dolů na podbabu, či 5 z Hlavního až na podbabu.Aspon dle Idosu..Ale pražáci snad řeknou více.já razím s Alcaponem tentokrát SuperCity :D
O té 5-tce vím. Nedávno jsem jí z hlavního využil, i když v opačném směru. Je to taky možnost, ale jezdí v menších intervalech než metro a navíc jízdní doba je 20 minut a nevadí mi se projít pěšky. No, však ještě uvidím.

Zdravim, o nasu stretavku maju zaujem aj redaktory zo serialu Pozor Vlak. Tak by som potreboval mail na organizatora. Prosim nech sa mi ozve do SZ. Dakujem

Delay napsal:
Zdravim, o nasu stretavku maju zaujem aj redaktory zo serialu Pozor Vlak. Tak by som potreboval mail na organizatora. Prosim nech sa mi ozve do SZ. Dakujem
No vidíš, před chvílí jsem dostal od nich email a také mne napadlo, že na této slezině nás najde velkou část pohromadě. Zajímají je tratě i modeláři. Tak jsem doporučil na reportáž slezinu.

Back
Nahoře