10. setkání příznivců MSTS, Praha

Zbyňku, to je omyl. Jsou mezi námi daleko kvalifikovanější. Jestli bude chtít televize uplácet, tak to můžou zkusit. :D

alcapone: Romana kontaktovat netřeba. Poslední jeho vyjádření je takové, že jeho účast na slezině je silně nejistá. Jestli na chvíli dorazí, tak někdy v sobotu pozdě odpoledne nebo večer.

Nu takze ohladom mna ak vsetko pojde ako ma tak pridem Ex 126 o 12:53 preto ak bude niekto pobliz mohli by sme sa stretnut lebo bludenie bude zaujimave :D hlavne po 600 km jazdy....a odchod mam naplanovany R 441 okolo polnoci ide z Prahy...takze neviem ako idu spoje potom z akcie na hlavak

kakawko napsal:
a odchod mam naplanovany R 441 okolo polnoci ide z Prahy...takze neviem ako idu spoje potom z akcie na hlavak
Zde je užitečná pomůcka pro vyhledání spojů po Praze, ČR i Evropě.
http://jizdnirady.idnes.cz/pid/spojeni/

Ok super ide mi ten tram. 5 aj pred polnocou aj ked pridem chodi casto takze dufam ze to zvladnem s nim..a listky sa tam kde u vas kupuju ? :D

kakawko napsal:
Ok super ide mi ten tram. 5 aj pred polnocou aj ked pridem chodi casto takze dufam ze to zvladnem s nim..a listky sa tam kde u vas kupuju ? :D

V trafikách a automatech :)

kakawko napsal:

Lístky,já teda vždy platil sms jízdenku :D,Lístky už jsem neviděl ani nepamatuji.

otázka je, zda sms jízdenka bude fungovat i v roamingovém režimu ze zahraničního čísla. jinak k sms jízdenkám je info na http://www.smsjizdenka.cz/MATicketsDPP/sms/index.do

SMS jízdenky lze použít pouze se SIM kartou českých operátorů...

Martens napsal:
otázka je, zda sms jízdenka bude fungovat i v roamingovém režimu ze zahraničního čísla ...

Doteraz nikdy nefungovala, prečo by mala fungovať teraz? Há?
Popravde už vôbec si nepamätám, ako som sa dostal vlani na Holešovice - predvlani či rok predým ma tam vysadil mistr Čouda, ďalší rok predtým tuším Černý Vlk - BlackWolf ... keď si dobre pamätám pri ceste na nocľah a späť vypomohol "priateľ na telefón" v podobe mistra Poisona, v nedeľu cestou na stanicu som si "ízdenku" pravdepodobne kúpil v stánku alebo v automate. Príchod v sobotu ráno spravidla vlak z Masaryčky na Bubeneč a tam kúsok peši.

Tak jsem se už taky upsal, takže počítejte s posilou z východních čech. V kalendáři už mám dlouho puntík, hlavně doufám že mi to nepřekazí nějaká Murphyho ošklivost. Mobilní výpočetní techniku beru s sebou. Už se na vás všechny těším.

Kluci, byl tu požadavek, ohledně kuřiva, to tu nikdo nekouří. Berte to tak, že nás tam bude večer tak 14, dle noclehářů, ale je možné, že s náma budou i místní.
Jinak opakuji, pokud víte, že přijedete aktualizujte si prosím registračku. Já jsem zatím napsal na kolej o přidání 2. pokojů a pozeptal se na sankce za zrušení pokojů či možné přidání pokoje, pokud nás bude více ve výsledku. Sice maj 500 lůžek, ale pro nás externysty je omezen. Přespat v centru za 250,-- to chce skoro každý. Jo a musí nás být sudý počet, pak bude jeden platit 300,-- popřípadě 500,--, páč se platí za pokoj.

alcapone napsal:
Kluci, byl tu požadavek, ohledně kuřiva, to tu nikdo nekouří. Berte to tak, že nás tam bude večer tak 14, dle noclehářů, ale je možné, že s náma budou i místní.
Jinak opakuji, pokud víte, že přijedete aktualizujte si prosím registračku. Já jsem zatím napsal na kolej o přidání 2. pokojů a pozeptal se na sankce za zrušení pokojů či možné přidání pokoje, pokud nás bude více ve výsledku. Sice maj 500 lůžek, ale pro nás externysty je omezen. Přespat v centru za 250,-- to chce skoro každý. Jo a musí nás být sudý počet, pak bude jeden platit 300,-- popřípadě 500,--, páč se platí za pokoj.

Konec jsem blbě formuloval, pokud nás bude lichý počet, maj tam 1 pokoj s 1. lůžkem a za něj je 300,--

Tak a problém, pokud se ještě někdo přihlásí na nocleh, nevim, kde bude spát, páč se dnes zamluvili všechny volné pokoje pro externysty, tedy 14 lůžek. Ještě se poptám na přistýlku. Pokud ne, bohužel, více lidí nelze.

alcapone napsal:
Tak a problém, pokud se ještě někdo přihlásí na nocleh, nevim, kde bude spát, páč se dnes zamluvili všechny volné pokoje pro externysty, tedy 14 lůžek. Ještě se poptám na přistýlku. Pokud ne, bohužel, více lidí nelze.
No doufám, že jsi na mne nezapoměl.:D Nerad bych na ulici.:D Kurňa já jsem tak rád, že to letos vyjde.

Naposled editoval moderátor:
Back
Nahoře