10. setkání příznivců MSTS, Praha

alcapone napsal:
Tak a problém, pokud se ještě někdo přihlásí na nocleh, nevim, kde bude spát, páč se dnes zamluvili všechny volné pokoje pro externysty, tedy 14 lůžek. Ještě se poptám na přistýlku. Pokud ne, bohužel, více lidí nelze.

No tak sa vyspíme v škatuli od televízora, alebo na lavičke na hlaváku, alebo navštívime niektorý z bordelov. No co už?!

Poslední přihlašující byl Mrak a ten prosil o solo pokoj, tak máte ostatní smůlu. Jen bude trochu stranou, asi v jiném patře.

Nepropadejte panice. V případě, že by na někoho nevyšla postel, tak máme k dispozici záložní variantu. Nikdo pod mostem spat nebude, pokud netoužíte poznávat Prahu z vyhřáté tramvaje.
V.

Peter268 napsal:
idem sa opýtať ako idete kolegovci zo SVK??? uvažoval aj niekto nad tým, že by už v piatok ostalo na noc?

Mám viacero možností: Prísť v sobotu na obed (chcel by som ísť pozrieť trať, ktorú osobne nepoznám - Brno-Havlíčkúv Brod. Buď pôjdem zo Zvolena alebo zo Zlína. Druhá možnosť nočný vlak z piatka na sobotu, zo Zvolena alebo Žiliny. Tretia možnosť prísť skôr a prespať ešte jednu noc, ale to bude závisieť od rodinných okolností a možností ďalšieho prespania.

nooo lebo ja uvažujem nad dvoma možnosťami a to že prídem už v piatok s EC274 a prespím už na intráku o jednú noc viac alebo pôjdem EN476 a ráno si pofotim troška situáciu na hlavnou a pak sa vyberiem pomaličky na miesto sleziny :)

Info pre tých, ktorí idú s EC 378 Slovenská strela: Ak nebude meškať, príchod na wilsoňák je 10:21 a odtiaľ električka číslo 5 priamo na Podbabu bez prestupu, odchod električky 10:30 alebo 10:45. Cestovné 24 CZK.

Tak tu máme k dnešnímu dni registrovaných 43 lidí z toho 22 nezávazně, ty prosím o aktualizaci. Nocležníku jest 14, pro ně je zajištěno ubytování. 1 chce již v pátek, navíc chtěl i 1. místný pokoj. Co se týká pití, chcete velké petky, nebo vám stačí malé, chcete s příchutí nebo bez. Bavím se o minerálce. Dále klobásu či párky. Rohlík či chleba a kečup či hořčici. Já jsem jasnej turkař, tak povezu i klasiku, tak pak můžete přijít, kdo nepije instant. Tyto informace do SZ.
Tímto bych chtěl předem poděkovat klukům ze slovenska, že se konečně dostaví víc než 1. I tobě Taxi chci poděkovat pokud přijedeš. Tvrdé jádro tam opět bude.
Klukům z DDM chci také poděkovat, bylo by lepší, aby to dělal někdo místní a ne 150 km daleký člověk. To už by pro mě bylo lepší si to udělat tady. Místo na to je a plně vybavené.

alcapone napsal:
... I tobě Taxi chci poděkovat pokud přijedeš. Tvrdé jádro tam opět bude. ...

Na to spolieham :D
Pravdaže prídem, kým dýcham a som ako tak mobilný tak slezinu nevynechám.

Tax napsal:
Info pre tých, ktorí idú s EC 378 Slovenská strela: Ak nebude meškať, príchod na wilsoňák je 10:21 a odtiaľ električka číslo 5 priamo na Podbabu bez prestupu, odchod električky 10:30 alebo 10:45. Cestovné 24 CZK.
Taxi,já pojedu před Tebou Myslbekem z Blanska a v České Třebové bych přestoupil k Vám. Deteriovi je to jedno,takže buď se mnou a nebo s Vámi.
Ve vlaku se spojím a dáš mě vědět přes skype,zda je u Vás místo,to abych nestál na jedné noze a to ještě mé na své.Když tak potom jedině v jídelňáku. :D
V praze je modelářská burza,Tom Kanka slouží na hlaváku a večer by se stavil za námi do na
Mirek

Naposled editoval moderátor:
Miky945 napsal:
Jede ještě někdo v sobotu Střelou do Prahy???
Mirek

Jak jsem Ti psal v SZ, jedu už v pátek Slovanem, přijedu v sobotu z Lovosic s Pikkem - tedy až se nic mimořádné nestane. Odchod v neděli Jeseniem.

ako tak pozeram tak sa potom Taxi pridáš ku nám ja idem tiež už v piatok Slovanom ale už z NZ tak by sme mohli ist spolocne apson by sme pokecali cestou :)

Jasně Taxi o Tobě vím,jen jsem chtěl vědět jestli ještě někdo.
Takže my s Michalem jedem Myslbekem, a já přistupuji v Blansku,neboť budu spát na Olešné.
Mirek

Peter268 napsal:
ako tak pozeram tak sa potom Taxi pridáš ku nám ja idem tiež už v piatok Slovanom ale už z NZ tak by sme mohli ist spolocne apson by sme pokecali cestou :)

Ja som si pre istotu kúpil miestenku, voz 367 miesto 086.

Back
Nahoře