Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
ale bohužel v "Nimburce" při přejíždění mašiny ze soupravu na soupravu mi stále vyskakuje todle.Našel by se někdo kdo by mi to tohle stručně a jasně vysvětlit co a kde je špatně??????Aha zkusím ale já s ní dojel až z Phy a v poho no noc zkusím.Zdar Ivoši.
Zkus si tu mašinu, na kterou přestupuješ spustit jako hráč ve volné jízdě. To vypadá, že je problém v engu lokomotivy, pokud ti to spadne i tak. Je to jasné a někde máš chybu u té konkrétní lokomotivy.
Jsem psal že až v Nimburce tak nevím vyzkoušel jsem to i ve volné jízdě a jede akorát že v trainsetu jsou 2 typy 130 033-4 a pak 130 33 -4 ORCZ a ta v tej aktvitě je bez ORCZTak to nee, já myslel, že ti to padlo pří přestupu do ní.
Máš v tom bprdel. Je CD130, v ní podsložka OpenrailsCZSK a tam eng pro ORCZ. Pokud ji máš v trainsetu 2x, je něco špatně.Jsem psal že až v Nimburce tak nevím vyzkoušel jsem to i ve volné jízdě a jede akorát že v trainsetu jsou 2 typy 130 033-4 a pak 130 33 -4 ORCZ a ta v tej aktvitě je bez ORCZ

Ok, díky.Vrátit na 1.5.1 protože 1.6 je nefunkční.
Ok, díky.