Fana Staněk
Provozní technik
poison napsal:0: Proč si nepoužil AEfix?
5: Kam si to instaloval?
Smazal jsi složku původního MSTS?
Přesně tak. To je ta nesmazaná složka. Popřípadě ještě nedosmazanej nějakej registr. F.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
poison napsal:0: Proč si nepoužil AEfix?
5: Kam si to instaloval?
Smazal jsi složku původního MSTS?
eMeSTéSák napsal:prostě jsem vešel do nastavení msts jsem na záložce Hlavní zrušil tlačítko bdělosti (je to jen hra) a aktivoval volby:Traťový monitor, rozpis jízdního řádu a výhybky, na záložce Klávesnice jsem nic neměnil, na záložce Zvuky jsem měnil kvalitu zvuků ze Střední na Vysoká, na záložce Zobrazení jsem si měnil rozlišení z 640x480x16 na 1024x768x32 a posuvník dal úplně vpravo a na záložce Detaily grafiky jsem zrušil stíny a snížil viditelnost. Po tomhle všem kliknu na Uložit a hraju, jakmile ale hru vypnu a znovu zapnu, je nastavení zpět tam kde bylo.
eMeSTéSák napsal:nyní jo ale dříve jsem to tak nespouštěl a vše fungovalo
eMeSTéSák napsal:Takže ahoj všem,
předem bych chtěl poděkovat uživateli YoLi, bylo to to co to způsobilo a dále se chci zeptat, není ještě někde ke stažení na tomto odkazu , vím že to je ptákovina, ale chtěl bych si s tím zajezdit. Pokud možno i cab+zvuky co k tomuto kdysi byly a opět díky