Chyba Praha hl.n

tak už vieme kde bol zakopaný pes... hold 90% užívateľov nedá na rady skúsenejších a žiadajú všetko na zlatom podnose. Hranie MSTS potrebuje určitu skúsenosť s PC...

Teď jsem tě nepochopil.Hraju MSTS možná 3 dny a každé rady si cením,ovšem,když nevím o co se jedná,tak se zeptám.

Opavan99 napsal:
.....Hraju MSTS možná 3 dny...
Takže máš koupenou trať 321 od Martina asi tři dny, tak mu napiš nějaký srozumitelný dopis, jak jsi instaloval a on Ti určitě odpoví, co jsi udělal špatně.

Mám jí od kámoše,ten má starší verzi.Msts hraje asi 3-4 roky.Jinak mám Msts i na jiném disku a tam Praha Hl.n běží,ovšem v Libni mi zmizí terén,budovy i koleje.Zkusím mapu nainstalovat znovu. :)

Instalovať mapu možeš kludne 10x denne, keď nebudeš mat správne nastavené parametre a všetko ostatné padať ti to bude vždy. Ok takže takto...

Tu nájdeš parameter: http://forum.msts.cz/subdom/forum/index.php?threads/1514

Tu nájdeš train update a Msts Bin: http://mstsbin.uktrainsim.com/cz/cz.html
Najskor unzipuješ trainupdate (ak niekam mimo všetko nakopíruj do zložky Train Simulator a všetko prepíš). Potom nainštaluj MSTS BIN je na tebe ktorý, odklikáš dalej (pri pýtaní aké prostredie používaš odklikneš ČESKE!!) a nainštaluješ. Ak ti počas inštalácie napíše chybu. Máš zle urobený Update ktorý si stiahol buď v zip formáte alebo exe. Takže na novo urobiť update a opäť nainštalovať Bin.

Tu nájdeš súbor soundcfg.dat : http://msts.jacek-modely.cz/ v sekci časté dotazi VYPADÁVAJÍCÍ ZVUKY!!
Tento súbor nemaž z PC! Budeš ho často potrebovať. Po každom nastavení ktoré v MSTS urobíš ( Zmena velkosť rozlíšenia, dohladnosť, kvalita textur) musíš MSTS Bin preinštalovať a na novo v zložke Global nakopírovať súbor Soundcfg.dat. Tento ukon sa robí úplne na konci kedy máš msts nastavené a nainštalovaný bin.

Keď už aj po tomto ti Praha bude padať určite aktualizovať mapu na akt. 24!! Kde Praha ja výborne vyriešená a určite ti nepadne :)

Naposled editoval moderátor:
Děkuju,ale co znamená time acceleration?Navíc po updatu na 21 mi trať spadla hned.Proto jsem si jí opět vrá til na 19.

Děkuju,ale co znamená time acceleration?Navíc po updatu na 21 mi trať spadla hned.Proto jsem si jí opět vrá til na 19.

Time acceleration je na zrýchlenie času v simulacií. Aktivuje sa CTRL+T a deaktivuje CTRL-LSHIFT-T. Čo sa týka aktualizácií. Treba to robiť mimo zložiek MSTS. ROzbal si trať s 19 aktualizazáciou a do nej nakopíruj nové aktualizacie a až potom to vlož do MSTS. Ak ti to hned na začiatku padlo znamená to že je problém v GLOBAL :)

Už tady bylo jasně několikrát zdůrazněno že 321 v aktualizaci 24 smí být v MSTS jediná. Nesmí tam být žádné jiné trati (ani defaulní) Nechápu že to řešíte tady. Odpovědí je ve vláknu s tratí snad dostatek, ale to by asi chtělo trochu číst....

[rozděleno] Prosím o radu

Nevíte,proč u Prahy Libně na trati 321 mi chybí Krajina?Pak už je vše v pořádku.Děkuji.

RE: Prosím o radu

Opavan99 napsal:
Nevíte,proč u Prahy Libně na trati 321 mi chybí Krajina?Pak už je vše v pořádku.Děkuji.

Zkus před Libní aktivitu uložit, vypni MSTS, znovu ho zapni z uložené pozice a můžeš frčet dál. Po aktualizaci 24 by ti ale rozhodně krajina mizet neměla!

Dovolím si napsat návod na Trat 321 do MSTS

1) Trat 321 s DVD extrahuji na plochu.
2) Složku Global, Routes, Sound zkopíruji do složky, kde mám nainstalováno MSTS (Microsoft Games/Train Simulator).
3) Pokud je potřeba stáhnu chybějící aktualizace.
4) Aktualizace neinstaluji hned do MSTS, ale dám si je instalovat na plochu.
5) Aktualizace nakopíruji stejně jako bod 2.
6) Aktualizace 24 nepodporuje defaultni tratě MSTS, je potřeba je ze složky Routes odstranit.
7) Pokud MSTS spadne hned před nástupištěm, je to tím, že Vaš PC není dost výkoné a je potřeba si z DVD stáhnout deaktivované hlášení.

Podle obrázku od Opavan99, bych řekl, že to bude tím hlášením.

Back
Nahoře