Fiktivní trať Fantasie

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Burky
  • Datum začátku Datum začátku
Pokud vím, tak v dřívějších dobách kódovaly i některé úseky, kde nebyl autoblok, než to bylo vypnuto. Takže by nemusel být tak hrdelní zločin situovat oficiálně kódování i do této fiktivní tratě. (Což je samozřejmě na autorovi.) Ostatně, v MSTS kóduje každá trať, až je to někdy fakt nemilé.

JiříkTK napsal:
...
Za traťovou rychlost 110 km/h ve Dvoukolejce jsem byl před 8 lety těžce zkritizován. Holt časy se mění.
Právě proto je to fikce, kdy autor si vytvoří svůj vlastní svět, železnici podle svých představ a klidně bych tam jezdil i 160, kde by to profil a charakter tratě umožňoval. Takže připomínky mohou být buď líbí nebo nelíbí. Maximálně kritika málo pečlivé práce nebo jen nějaká chyba či výpadek. Ale zbytek je jen na autorovi, tedy pokud nestaví na přání někoho.

Klokan 35 napsal:
No abych se přiznal, tak bych radší byl za dodělání ....
Ano, jak jsem citát ustřihl. Protože se to tady na fóru stále dokola opakuje. Někdo napíše že začíná stavět trať, vyhodí první rozestavěné obrázky, následuje velká diskuze na jakém to je kolejivu a škoda, že to není na..... Pak se ještě občas rýpne, jestli to vůbec potřebujeme, jiní se zase naopak těší..... Ale ve finále roky plynou a kolik takových nadšených projektů se dočkalo zveřejnění ? Myslím, že se to dá spočítat na prstech jedné ruky a ještě u člověka, který pracuje celý život na cirkulárce.
Stavění tratí není žádná sranda a je to hodně náročné na volný čas a nekonečnou trpělivost. Takže bych novým projektům nechal volný průběh a nedělal předčasné závěry. Když to někdy bude, tak to někdy bude, když to nebude, tak to nebude.

Max. Rychlost mám 120km/h v plánu v jednom delším..úseku... Rozhodně se nenechám odradit. Je to můj projekt moje fantasie. Někomu se líbit bude někomu ne..Nikomu tu trať nenutím. Samozřejmě s kritikou počítám a rád si nechám třeba poradit např. od JiříkTK, který mi pomohl s Xtrack...

Jo a k tomu posázavskýmu pacifiku. Jedná se čistě jen o náhodu :-) ...
na trati se každým dnem plně pracuje.

ML636 napsal:
Pokud vím, tak v dřívějších dobách kódovaly i některé úseky, kde nebyl autoblok, než to bylo vypnuto. Takže by nemusel být tak hrdelní zločin situovat oficiálně kódování i do této fiktivní tratě. (Což je samozřejmě na autorovi.) Ostatně, v MSTS kóduje každá trať, až je to někdy fakt nemilé.
Jak je to s kódováním na trati 231 v úseku Lysá - Praha?

Hoši promiňte že se vkládám do vaší debaty, ale nechtěli by jste to řešit někde jinde?? :D:cool:

Stavební fotky jsou pěkné, jen mi připadá že některých místech je trať jako jízda mezi boulemi. Není občas zvlnění krajiny přehnané? Viz poslední foto.

Tommy66 děkuji. Neboj s terénem viz poslední foto a skoro ostatní se bude upravovat ;-) je to vše rozpracované a nedokonalé :-)

Aha, já myslel že krajina už bude taková. O.K. Jak budeš mít hotový základ udělám ti pro zveřejnění MN ;)

Back
Nahoře