Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
zsr napsal:Proc ne, ale ted finisuji update TBP.
Existuje skin?
ZSR
Kadr napsal:Zsr: Nechystáš ladění pro 750 409/410 ex 754?
Není potřeba to řešit pořád znovu a znovu, už jsem to popisoval někdy v létě a od té doby mi žádný zvuk na žádné trati nevypadl.Zbyněk Šemora napsal:Něco podobného se mi stává u Sergeje v aktivitě při šibování v Dřísech. Ex někdy nejdou. Bude to souviset s nastavení soundcgf.dat. (mám pocit, že v tom předchozím nastavení jak kdysi radil ve svém vlákně Džordž to nedělalo, ale musel bych to otestovat) Jiná příčině může být , že máme v tratích a vozidlech víc zvuků než MSTS bere. Ono stačí 40 vozů kolem, každý má svůj zvuk a pak už to přestává někde hrát. Příklad je tehdejší nové ozvučení klapání na stycích na trati. Dejv to svého času přivedl do lepší dokonalosti, ale běda v aktivitách a kolem větších stanic. MSTS přestal stíhat načítat i objekty a následoval pád. Pak to vyřešil Džordž v BIN a tohle ozvučení se už mohlo začít používat. Ale varoval nás, abychom to nepřeháněli. Proto by měli držet zvuky na uzdě jak stavitelé tratí, tak zvukaři vozidel. Možná i proto má problém Martinova trať s jeho ozvučením stanic v nejvyšší kvalitě. Ale je to jen tápání naslepo, skutečný strop možností je třeba zjistit a testovat.
Jaké hodnoty máš v soundcfg.dat pro 30M? (poslední odstavec)
Zkousel jsem dat x,800,400,104857600 u vsech, zlepseni bylo znat, ale trebas svinov ci ostrava padaly stejne, tak nevim.Jacek napsal:Dan J.
Na stránky jsem dal soubor právě s těmito hodnotami, pro jistotu stejnými i pro ostatní ScalabilityGroup, kdyby to přece jen někdo používal.
Když bude solo mašina a dáš tam z místa 4. stupeň tak ti proudy vyběhnou taky do červenýho pole ale hned zase spadnou (pokud nekloužeš). Jinak se třema Béčkama můžeš postupně nasázet tak 3. stupeň a proud ti za chvíli taky spadne, pokud nejseš třeba ve stoupání.David Kodet napsal:Je prosím vás někde k dispozici vyladěný eng pro 750? Přijde mi, že tam skáče až příliš moc proudu a brejlák na chvíli dost zrychlí a hned to spadne.. v reálu se dá rozjet třeba na 3.,4. stupeň ale tady se ihned dostanu do červeného pole. Nebo to je tak správně?