V uzavřené skupině faceboku, je tam i 350008
Ešte dobre že je to uzavretá skupina, lebo by som im tam na tu 350 008 v kakadu niečo napísal.......To je hnus ktorí som stiahol a hneď zmazal. Normálne hnus degradujúci pekný model od Hekla.
A pozrel som si ďalší skin 350008 od nejakého Railmana......No skin nič moc, ale zato perla sa nachádza v readme...
citujem:
Rušne radu 350 mali na svoju dobu
moderný hranatý design. Na pravej bočnici sú žalúzie chladenia, do ktorých uprostred zasahuje odporová skriňa.
Podvozok disponuje dvojstupňovým vypružením pružinami s priečnym a zvislým tlmením hydraulickými tlmičmi. Na ráme podvozku sú umiestnené štyri jednosmerné trakčné motory AL 4741 Flt, každý s výkonom 1000 kW.
Regulácia otáčok je odporová a má 56 stupňov. Prenos sily na jednotlivé nápravy je riešený kĺbovou spojkou Škoda. Tento rušeň je vybavený pneumatickou priamočinnou brzdou, elektrickou samočinnou brzdou, zaisťovacou brzdou a tiež elektrodynamickou brzdou o výkone 3600 kW,
tú je možné aktivovať pri rýchlostiach vyšších ako 60 km/h.
Rušne radu 350 sú nasadzované na EC vlakoch na trati Budapešť-Bratislava¬-Praha, Košice-Budapešť a taktiež na IC vlakoch na trase Bratislava-Košice. Mimoriadne sa objavia aj na rýchlikoch na trati Bratislava-Košice.
Kde na to chodíte ľudia......