martin novy
Pokladník
Mám upravené,ale zapomeňte na to.a načo ti ho bude posielať keď ten model je aj u mňa na webe www.msts-rw.cz/ a to RJ 386 202. Na ňom to môžeš upraviť keď to vieš a potom sa to porieši na zvyšné Lukynove skiny.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Mám upravené,ale zapomeňte na to.a načo ti ho bude posielať keď ten model je aj u mňa na webe www.msts-rw.cz/ a to RJ 386 202. Na ňom to môžeš upraviť keď to vieš a potom sa to porieši na zvyšné Lukynove skiny.
myslím si že to problém nebude zabudnúťMám upravené,ale zapomeňte na to.
Na místo těch keců stačilo vzít kalkulačku, která umí sinus a cosinus funkce a úhly smetáku, středního a spodního kloubu prostě upravit.Mám upravené,ale zapomeňte na to.

Za tyhle úpravy díky!Na místo těch keců ...
Nouze naučila Dalibora housti. Jen si vzpomeň, není to tak dávno co jsem u tebe škemral, zda by jsi mě snížil sběrače u rakouské "Sisi".Za tyhle úpravy díky!
Nouze naučila Dalibora housti. Jen si vzpomeň, není to tak dávno co jsem u tebe škemral, zda by jsi mě snížil sběrače u rakouské "Sisi".
Ano prosim taky hotovoNa místo tě
Na místo těch keců stačilo vzít kalkulačku, která umí sinus a cosinus funkce a úhly smetáku, středního a spodního kloubu prostě upravit.
Zde pro RJ_386-202-6.s a CDC_383005.s
Než jsem vypil jedno pivo, bylo vyřešeno.
Zobrazit přílohu 27624
Na mstshungary.hu není třeba zase brát až takové ohledy. Proč?
Proto: http://mstshungary.hu/letoltesek/jarmuvek/kulfoldi-villanygepek/zsskc-131/
Nebo že Pikku má nový nick John Railman?
Mám upravené,ale zapomeňte na to.
A proč to tady ukazuješ, když to nechceš hodit ven?Ano prosim taky hotovo
Tohle jsem netušil, vím, že John Railman dělá hodně skinů, ale nemám vše.Dane to asi těžko. je tam i moje nastavení z letošního listopadu a Pikkovy .dds textury
Maďaři to stáhli z uložto, kde má John Railman svoje repainty. (U kterých samozřejmě jsou všechny soubory včetně modelu a ladění.) Jsou tam i hromady nových hektorů a dalších věcí. Nic se s tím asi nedá dělat, ale dalo by se to vyřešit tím, že nebudeme dělat nic.Dane to asi těžko. je tam i moje nastavení z letošního listopadu a Pikkovy .dds textury
A pujdem na pivko a bude klid, bude více času, jak na rodinu, tak třeba u mně na hraní, ne vážně, tohle už tu jednou bylo ne? Náhodou, já se teď kochám v 3D kabině 749 a jsem úpně hotový.a dalších věcí. Nic se s tím asi nedá dělat, ale dalo by se to vyřešit tím, že nebudeme dělat nic.
https://www.youtube.com/channel/UCj3Bv63q1WUACYULXfLb8pw zde máš kanál, kde s tim človíček jezdí a nezkoušej se ho na něco ptát. Není zrovna z těch co odpovídá. Koukni do grafikonu, kde máš vidět zda te pro soukromnika nebo čdc, ale po hlavní to tahaj Bobiny či Belgičanky nebo Vectrony.A pujdem na pivko a bude klid, bude více času, jak na rodinu, tak třeba u mně na hraní, ne vážně, tohle už tu jednou bylo ne? Náhodou, já se teď kochám v 3D kabině 749 a jsem úpně hotový.
Hele kluci, když už jsme u té 749, navrhněte někdo nějaký IDSC vlak z roku tak 2016 (2015) s cisternama, buď pro 321, nebo BP, který by buď vyjížděl za tmy do ddne, nebo naopak. Jsem nějak při chuti na aktivitu pro kotle, co vydal Pepa.
odkaz nefunguje, dá sa to niekde stiahnuť respektíve čo treba upraviť aby zberače boli na troleji vďaka za pomocNa místo těch keců stačilo vzít kalkulačku, která umí sinus a cosinus funkce a úhly smetáku, středního a spodního kloubu prostě upravit.
Zde pro RJ_386-202-6.s a CDC_383005.s
Než jsem vypil jedno pivo, bylo vyřešeno.
Zobrazit přílohu 27624
Na mstshungary.hu není třeba zase brát až takové ohledy. Proč?
Proto: http://mstshungary.hu/letoltesek/jarmuvek/kulfoldi-villanygepek/zsskc-131/
Nebo že Pikku má nový nick John Railman?