Open Rails - galerie obrázků a videí

Mám upravené,ale zapomeňte na to.
Na místo těch keců stačilo vzít kalkulačku, která umí sinus a cosinus funkce a úhly smetáku, středního a spodního kloubu prostě upravit.
Zde pro RJ_386-202-6.s a CDC_383005.s
Než jsem vypil jedno pivo, bylo vyřešeno.
sberace.jpg
Na mstshungary.hu není třeba zase brát až takové ohledy. Proč?
Proto: http://mstshungary.hu/letoltesek/jarmuvek/kulfoldi-villanygepek/zsskc-131/
Nebo že Pikku má nový nick John Railman?

To jsou Pepo skiny opravdu od John Railmana na starý model a nevím zda už dělal na nový, své skiny prezentuje pouze na FB a donwloady má na úložišti.

Na místo tě

Na místo těch keců stačilo vzít kalkulačku, která umí sinus a cosinus funkce a úhly smetáku, středního a spodního kloubu prostě upravit.
Zobrazit přílohu 27624
Proto: http://mstshungary.hu/letoltesek/jarmuvek/kulfoldi-villanygepek/zsskc-131/
Ano prosim taky hotovo

Přílohy

• Open Rails 2020-10-11 09-06-39.jpg
    Open Rails 2020-10-11 09-06-39.jpg
    396.4 KB · Zobrazeno: 38
Dane to asi těžko. je tam i moje nastavení z letošního listopadu a Pikkovy .dds textury
Maďaři to stáhli z uložto, kde má John Railman svoje repainty. (U kterých samozřejmě jsou všechny soubory včetně modelu a ladění.) Jsou tam i hromady nových hektorů a dalších věcí. Nic se s tím asi nedá dělat, ale dalo by se to vyřešit tím, že nebudeme dělat nic.

a dalších věcí. Nic se s tím asi nedá dělat, ale dalo by se to vyřešit tím, že nebudeme dělat nic.
A pujdem na pivko a bude klid, bude více času, jak na rodinu, tak třeba u mně na hraní, ne vážně, tohle už tu jednou bylo ne? Náhodou, já se teď kochám v 3D kabině 749 a jsem úpně hotový.

Hele kluci, když už jsme u té 749, navrhněte někdo nějaký IDSC vlak z roku tak 2016 (2015) s cisternama, buď pro 321, nebo BP, který by buď vyjížděl za tmy do ddne, nebo naopak. Jsem nějak při chuti na aktivitu pro kotle, co vydal Pepa.

A pujdem na pivko a bude klid, bude více času, jak na rodinu, tak třeba u mně na hraní, ne vážně, tohle už tu jednou bylo ne? Náhodou, já se teď kochám v 3D kabině 749 a jsem úpně hotový.

Hele kluci, když už jsme u té 749, navrhněte někdo nějaký IDSC vlak z roku tak 2016 (2015) s cisternama, buď pro 321, nebo BP, který by buď vyjížděl za tmy do ddne, nebo naopak. Jsem nějak při chuti na aktivitu pro kotle, co vydal Pepa.
https://www.youtube.com/channel/UCj3Bv63q1WUACYULXfLb8pw zde máš kanál, kde s tim človíček jezdí a nezkoušej se ho na něco ptát. Není zrovna z těch co odpovídá. Koukni do grafikonu, kde máš vidět zda te pro soukromnika nebo čdc, ale po hlavní to tahaj Bobiny či Belgičanky nebo Vectrony.

To je sice hezké, ale v GVD prostě nemohu najít čísla těch nákladů, kluci nemá někdo buď přímo JŘ pro daný náklad, nejlíp spoj z Pardubic (Paramo) s kotly ČD někam do Brna, nemo nejlíp až do Břeclavi a hlavně ne přes půlnoc a né jen v noci. :-) Vím, že žádám zlatý podnos, ale jsem bezradný, už celý den ležím v listech GVD od roku 2012 - 2019 a nějak už mně z toho bolí hlava a nic kloudného jsem nevymyslel. :-)

Bohužel, na žádné trati v MSTS/OR nemáme Osíčko a Střelice s vlečkou do Čepra a Kroměřížskou sladovnu, kam tyto mašinky jezdí nejčastěji....

Nicméně, nápady:
- start v Břeclavi, Lv do Kútů, odtud vzít obilí do Hodonína, z Hodonína Lv do Studénky, vzít cisterny, přetáhnout do Petrovic a Lv do Přerova (nebo do Brodku u Přerova, kde má IDS základnu -> odstavit mašinu), případně něco v tomto smyslu, možností je opravdu dost.
- není to sice ani 321, ani BP, ale před časem se poměrně intenzivně jezdilo pro dřevo do Jeseníků po 310, takže např. start Krnov za světla, Lv Město Albrechtice, souprava do Krnova (např. 10 vozů), tam vzít druhou část soupravy (např. dalších 10 vozů), hurá do Hluboček, odtud zpátky na Moravský Beroun pro třetí část soupravy, zpět do Hluboček, zkompletovat soupravu, a hurá do Olomouce na Bělidla, a tam konec za tmy. Zní to šíleně, brát soupravu na tři části, jenže se to tak opravdu dělalo (nevím, jestli kvůli hmotnosti dole kopcom, nebo kvůli délce vlaku - jednou mi jeden fíra vyprávěl, že v Moravském Berouně stál od námezníku po námezník, ale možná kvůli obojího).
- pak je možné vymyslet prakticky cokoliv i v severních Čechách. Takže start za šera v Děčíně, konkrétně zde, kde bývají odstaveny mašiny IDS, Lv směr Ústí hl.n.-sever, vzít nějakou soupravu (třeba opět nějaké cisterny nebo uhláky) a odvézt ji do Prostředního Žlebu, z tama vzít nějaké jiné vozy (třeba DB Tanoos od BoboMSTS) a odvézt soupravu na dlouhodobé odstavení třeba do Chabařovic, Lv do Krupky, kde má základnu tuším Strabag nebo nějaká traťovka, a odvézt nějaký vlak (pracovní, nebo třeba jenom sypáky se štěrkem) někam na nějakou opravu/rekonstrukci tratě, třeba do aktuálně rozkopaných Řetenic, Oldřichova, nebo (Louky u) Litvínova (pokud v 321 je, nejsem si jistý).

EDIT - nakolik se některé ty náměty můžou zdát šílené (jak "pendlování okolo komína", tak dlouhé trasy Lv), tak v dnešní době se opravdu takto jezdí. Kolikrát ani fíra třeba neví, kam pojede, nebo mu během šichty nahlásí dispečer změnu ("hele, měls jet dvoudenku do Děčína s jednou mašinou, ale změna plánu, v Třebové se prohodíte s kolegou, pojedeš domů a zítra máš volno/pojedeš tam nebo tam, ještě se uvidí").

Koukám u něj na videa, strojně to sou dardy. Co plexi popisuješ tak tam má také, stojně z Přerova do Horní Lideče pro prázdné vozy na konťáky, s těma měl jet do Děčína, v Třebové stop, výměna, kde z Bobiny přelezl do Belgičanky a zpět na Přerov. Další má jízdu s Tanoosama z Olomouce do Štemberka, tam to vyměnil za plné a zpět, tohle otočil 3* za den. Tedy tenhle soukromák má obšlehnuté Česko-Slovensko a veme cokoliv. Jen ty Belgičanky ještě udělat. Ale už jsme uplně mimo téma. Tedy Dane stačí si vymyslet nějaký číslo a vrazit to někam mezi osobní dopravu.

Zobrazit přílohu 27624
odkaz nefunguje, dá sa to niekde stiahnuť respektíve čo treba upraviť aby zberače boli na troleji vďaka za pomoc

Back
Nahoře