Open Rails - galerie obrázků a videí

Kam až jsi se s Nexem dostal. Dá se to odjet celé, ale od Třebové jsem to měl bez trafiku a v Třebové to pak jeden trafik blokoval.

alcapone presne tak ako píšeš sa to stalo aj mne, servis som musel odtlačiť na vedľajšiu koľaj a ďalej už nebol žiadny traffic. Tiež som si všimol, že je od istej ďalšej stanice posunutý čas o celú hodinu, zrejme si sa pri ručnom zadávaní sekol :)

Ono v Třebové stojíš mám dojem 45 minut. Vyjíždíš z Třebové před půlnocí. V Třebovicích potkáš poslední trafik a pak už nic.

Ahoj dnes jsem rozjel nové série na hru Open Rails.Snad se vám má tvorba bude líbit a trochu přimouříte oči, protože nejsem strojvedoucí.

Pjekny :-) Jsem ani netusil, ze to v OR jede. Budu se muset dokopat k nejakymu pokracovani... Zatim lenost vitezi.
(PS: Kosac je ve skutecnosti Kosáč :-) )

prolam teší ma, že sa ti páčia. K tej aktivite - nefungovala korektne, viem že asi 2x som musel odtláčať vlak, čo stál za návestidlom predomnou smerom na Prahu, aby som mohol prejsť. Cestou späť som definitívne skončil v Českom Brode, respektíve ten Regiojet odfotený z poza kríkov a rovnako ako aj pár vlakov za ním. Je tam problém s návestidlami, ktoré by už v očakávanej aktualizácii mali byť opravené.

Inak moje zbožné prianie je, ak by aktivitári "poopravovali" svoje aktivity ako alcapone s novou verziou servisu 120. Potom by sa dalo ďaleko viac jazdiť a ja by som na oplátku priniesol ďalšie pekné screeny. :)

prolam teší ma, že sa ti páčia. K tej aktivite - nefungovala korektne, viem že asi 2x som musel odtláčať vlak, čo stál za návestidlom predomnou smerom na Prahu, aby som mohol prejsť. Cestou späť som definitívne skončil v Českom Brode, respektíve ten Regiojet odfotený z poza kríkov a rovnako ako aj pár vlakov za ním. Je tam problém s návestidlami, ktoré by už v očakávanej aktualizácii mali byť opravené.

Inak moje zbožné prianie je, ak by aktivitári "poopravovali" svoje aktivity ako alcapone s novou verziou servisu 120. Potom by sa dalo ďaleko viac jazdiť a ja by som na oplátku priniesol ďalšie pekné screeny. :)
Tyto aktivity už se mi moc opravovat nechce, ale můžu zkusit svoje budoucí díla vydávat i ve verzi pro OR.

servis 120 je minulostí, upravil jsem původní servis 2 a funguje. Mám ho u posledních aktivit a posílal Zbyňkovi, tak si jej stáhni a nahraď a zkus znova projet. Ještě hodím ven balíček všech engů a wagů co jsem zatím pro své účely upravoval.

Nahrál jsem nové video, kde trochu zabrousíme do minulosti.Jsou tam i nějaké informace o Brejlovcích, ale to spíš pro ty co se v tom neorientují.Pokud by byly nějaké informace špatně, tak to prosím napište do komentářů.

Kdyby ses takhle rozjel ve skutečnosti tak ti mašina nafackuje. Sedmej z místa...fuj...
Brzdič máš ve špatný poloze. Má bejt v poloze "JÍZDA", v OR se to tušim jmenuje "odbržděno". A před zastavením se musí brzda povolit, jinak bys proletěl čelním oknem.

Back
Nahoře