Open Rails - galerie obrázků a videí

A ešte jedna novinka GVD 2014/15
Os 2015 z Holíča do Bratislavy

nSCFE.png

B92t.png

Na tom pushpule máš všetky vozy zabrzdené a všetky dvere otvorené. Nemáš zelenú linku a jedeš 75.....Pekné teda :)

p.s: ešte aj magnety máš dole :)

A ešte mám naopak súpravu, toho si si nevšimol :D

Čo je zelená linka?
Neviem prečo by si mal naopak súpravu.....5aháš riadiacim vozom smerom vpred a vzadu za mašinou máš na závese bagetu....Neviem čo je na tom naopak. Zelená linka je tá modrá čiara pod kocočkamy magnetov a dverí uplne naspodu.....Až je zelená linka modrá ,tak máš súhlas s jazdou......

Aha, čiže súhlas na jazdu dostaneš až keď sa zavrú všetky dvere a odbrzdí sa súprava

Pokiaľ viem, tak všetky PushPully sú radené mašinou smerom na Bratislavu (z pohľadu od Kútov), ale to je detail.

Trošku hrania sa.

Open Rails 2015-02-01 10-17-19.jpg
1) východ zo Štúrova
Open Rails 2015-02-01 10-21-42.jpg
2) Príchod do Mužle.
Open Rails 2015-02-01 10-22-04.jpg
3) vjazd na perón.
Open Rails 2015-02-01 10-22-52.jpg
4) perspektíva
Open Rails 2015-02-01 10-24-34.jpg
5) Koniec vlaku.

Nastavený profil reality na úroveň veľa šťastia......(premenlivá adhézia)

A ja zasa ďakujem tebe nielen za pekné a zaujmavé aktivity, ale hlavne za upravené verzie daných aktivít a kabín pre OR. Je to veľká pomoc pre bežného užívateľa, ktorú si nesmierne cením. Ostatným aktivitárom by si mohol ísť príkladom :)

Open Rails 2015-02-02 07-46-37.jpg

Když se koukám na vaše screeny, tak se mi zdá, že je vše v pořádku. Ale na mém screenu jsou nad řadou objektů čárkami a tečkami zviditelné horní hrany modelů kulis a vegetace. Mám to v obou počítačích. Neskutečně mne to demotivuje a odrazuje od další tvorby pro OR. V Hradci jsem to vyřešil tak, že jsem ty objekty jednoduše z tratě odstranil a nahradil takovými, které to nedělají. A tak mi prosím někdo kompetentnější vysvětlete, v čem je zakopaný pes. Co mám kde upravit v nastavení počítačů, aby mi ty čárky a tečky zmizely.

Ale čím to? I Stingray mi psal, že od nedávné verze se mu to nezobrazuje. Já mám včerejší experimentální verzi a furt je to totéž. No asi si mám zase nějaký čas odpočinout .....

Zkus si v nastavení ovladače grafiky pohrát s antialiasingem a anizotropním filtrováním. Jedno nebo druhé vypni a uvidíš, co to udělá. Ty dva parametry jdou tak trochu proti sobě a někdy vznikne proužek na hraně textur.

Back
Nahoře