Open Rails - galerie obrázků a videí

No... súhlasím, tieto veci skutočne v týchto tratiach veľmi chýbajú a je to škoda ich tam nemať. Predsaj nové textúry zeme, nové stromy, kvetiny a iné skrášlovacie prkotiny dokážu poriadne zmeniť dojem z pohľadu na samotnú krajinu.

Naposled editoval moderátor:
Delay napsal:
No a presne takéto veci chýbajú v trati či už BP tak 321.

Já stále nechápu Tvé připomínky, když jsi si v lednu nechal poslat aktuální DVD po Taxovi ze sleziny a dodnes to byla investice jen pro charitu, protože jsi si DVD nevyzvedl z údajného důvodu že Ti MSTS na novém HW nejede.
Tak sakra, jak můžeš vědět, že to co Ti chybí, že tam třeba už dávno není ? Zřejmě máš nějakou prehistorickou verzi trati a dle ní nemůžeš dělat připomínky.

Zbynku, nemyslím si žeby bola vhodná investicia niečo kupovať čo mi nepojde :) a viem to z toho dovodu že cca 2 týždne dozadu som vymenil notebook za plnohodnotný stolný počítač kde mi MSTS šlape :) teraz možem zvažovať kupu tvojej trate :) verzia aktuálna .. holt robiť si zálohy ako nás to učili v roku 2008. A to DVD čo si posielal po Taxovi :) myslím že sa po nom len zaprášilo na Slovensku :) nevidím dôvod vytýkania. DVD som chcel hlavne koly novému HW že si spravím radosť. Na moje sklamanie že mi msts nejde som to musel zrušiť. A bol by som rád ak by sa nevyťahovala táto vec všade :)

Hezké screeny. Open Rails by měl ještě implementovat lepší Lightengine něco ve stylu Train Simulator 2015 a bylo by to paráda. Ale i tak pokud bude fungovat na 100 % s již vytvořenými aktivitamy tak to bude pokoukáníčko/svezeníčko.

Nejen Gr4Spovi děkuji za krásné obrázky a požádám ho, aby je nadále vkládal přímo do fóra. Limit je nyní nastaven tak, aby se zachovalo původní rozlišení (při psaní příspěvku do něho dávat tlačítkem náhledy, samy se vygenerují, je to velmi snadné).
Převedl jsem předchozí obrázky v tomto vlákně (protože se jich mnoho zobrazovalo v originálním rozlišení, nikoliv jako náhledy), bohužel než jsem si toho všiml a přenastavil limity, tak se u některých příspěvků snížilo rozlišení obrázků, ale u většiny zůstalo zachováno originální (šířka je nyní max. 1920 bodů, byla 1680). Stránky 1-3 tohoto vlákna jsou v pořádku.
Limit se snižuje na 10 obrázků na příspěvek.
Youtube videa stačí vkládat tak, že se vloží pouze celá adresa odkazu na video a fórum si to po uložení příspěvku samo předělá. Toto jsem v tomto vlákně také opravil, viz např. strana 4.

V Brandýse na Labem máte takový škaredý lom kolejnice. Chci to opravit, ale já mám koleje ok. Asi to někomu prasklo, jak začalo mrznout. :)

Screeny jsou to krásné, tvůrcům patří všechna čest a moje poklona. Jen ty světlemodré mraky na tmavomodrém pozadí, jako jsou nad předchozím snímku, ty nejsou moc reálné. Lepší by byla trošku světlejší obloha bez mráčku. Ostatní mraky, ty už jdou, necvičené oko ani nepostřehne, pokud tam náhodou není něco OK.

Jirko, ty poslední obrázky budou něco z počátků MSTS před 10 lety. I ta vegetace je tam nějaká zvláštní. Textury oblohy asi také budou poplatné tehdejší době. Ale když se u své trati vracím někam, kde se naposledy stavělo také v dávných dobách, mám co opravovat či předělávat. Ta místa ani OR nijak nezkrásní. Spíš naopak vyniknou nedostatky.

Alcapone si zaškrtnul MsTS environments v experimentálních nastaveních :) Josko, zruš to a budeš mít oblohu zase normální. Pro názornost můj pokus, spodní obrázek se zaškrtnutým MsTS prostředím:
ukazka01.jpg
ukazka02.jpg

Tak to je jiné kafe. Co se týče OR, já si ještě počkám s jeho instalací, než bude dokonalejší.

Back
Nahoře