Open Rails - galerie obrázků a videí

RE: Galéria obrázkov a videí z MSTS a Open Rails

Čo konkrétne? Myslíš prechádzanie už nascreenovaných obrázkov, alebo prechádzanie samotnej scény pri fotení? Odpoviem ti teda na obe, keď fotím scénu, zastavím si čas a raz, maximálne dva krát si obletím okolo scenérie a hľadám vhodný záber, ako by to urobil asi každý. Buď ho nájdem a urobím obrázok, alebo nie a fírujem si ďalej, až kým vo mne opäť nevznikne pocit, že práve tu by to mohlo mať tie správne grády a opäť si tú scenériu narýchlo preletím. Následne si v mojej galérii v počítači prezriem, či tam nieje niečo, čo je fakt nepoužitelné a nieje vhodné ani pre moju osobnú spomienku a ak je, tak to zmažem. Zvyšné obrázky si hneď selektujem, ktoré pôjdu a ktoré nepôjdu na web. :)

Pokračovanie z predošlej aktivity a ďalej aktivita Ex 531 z trate ZSR 150.

01.jpg
02.jpg
03.jpg
04.jpg
05.jpg
06.jpg
07.jpg
08.jpg
09.jpg
10.jpg
11.jpg
12.jpg
13.jpg
14.jpg
15.jpg
16.jpg
17.jpg
18.jpg
19.jpg

01.jpg
02.jpg
03.jpg
04.jpg
05.jpg
06.jpg
07.jpg
08.jpg
09.jpg
10.jpg
11.jpg
12.jpg
13.jpg
14.jpg
15.jpg
16.jpg
17.jpg
18.jpg
19.jpg

Naposled editoval moderátor:

Paráda!! Len tak dalej vždy si pochutnám na krásnej grafike a zaujímavosti screenou :)

Pár screenov z maďarskej trate Alföld 6.5

01.jpg
02.jpg
03.jpg
04.jpg
05.jpg
06.jpg
07.jpg
08.jpg
09.jpg
10.jpg
11.jpg
12.jpg
13.jpg
14.jpg
15.jpg
16.jpg
17.jpg
18.jpg
19.jpg

Mohol si dvihnúť predný zberač, vyzeralo by to lepšie. Ale screeny máš pekné, vždy sa na ne rád pozrem.
Ešte by to chcelo zmodernizovať trať 110 aj v simulátore, lebo zachvílu sa nebudú dať stihať časy :)

Máš pravdu s tým zberačom, teraz sa búcham po hlave ako som to mohol vlastne vyviesť, nuž nabudúce si dám už pozor :D

A zase ten zběrač, kua chlape.
Asi mě čeká kompletní reinstalace, páč mě to fakt neba se koukat na lepší grafiku. Te asi jediné řešení jak OR u mne rozchodit a upravit aktivity.

Back
Nahoře