Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Asi bude nejlepší, aby si to každý nastavil sám.Já osobně jsem si snížil jas okolního denního světla na minimum a zvykl si na to, co je tam teď. Ty ReShade ala RW mi přijdou až příliš syté - třeba ten štěrk už připomíná spíše čerstvě zorané pole...![]()
OR/CZSKKteré nastavení ReShade se vám nejvíc líbí? To vlevo ala RW nebo to vpravo současné nastavení v OpenRails CZ/SK?
Zobrazit přílohu 36255
Uvědom si, že je letní slunný den. Už jednou jsem se ptal, jestli by byl někdo ochoten nadefinovat "profesionálně" ReShade tak, aby kvalita obrazu popisovala všechny možné situace počasí.Ani jedno. To ľavé je presýtené a to pravé prepálené.
Je mi to jasné. Já vím, že to není ideální a proto mě to pořád trápí. Je tohle vůbec řešitelné? Možná nějaký grafik by to mohl seřídit.Nekritizujem len som zhodnotil a odpovedal na položenú otázku. Tlmočil som len svoj názor a vkus. Pekný večer.
S tímhle se jen tak nesmířím. Ono obecně jsem si všiml, že OR CZ/SK vypadá v pohybu na videu lépe než na statických obrázcích. RW to má zase spíš naopak. Pěkné fotky, ale v pohybu je to dost zvláštní (doskakující modely, hrubé lody a klepající se textury). Ale to je můj subjektivní dojem.Zo starého nové neurobíš.
Mne príde ten pravý obrázok lepší, akurát trochu ubrať jas, ako už bolo povedané.Které nastavení ReShade se vám nejvíc líbí? To vlevo ala RW nebo to vpravo současné nastavení v OpenRails CZ/SK?
To ano, je přesvícený. Ale to je od sluníčka. Jakmile se objeví mraky, jas se zeslabí.Mne príde ten pravý obrázok lepší, akurát trochu ubrať jas, ako už bolo povedané.
Přesně, je to milionkrát lepší, než ty první verze a ten z RW je tmavý.To ano, je přesvícený. Ale to je od sluníčka. Jakmile se objeví mraky, jas se zeslabí.