Myslim, že čislo prispevkov pod nickom dokonale vypovedá o tom, aby som vedel s kým sa bavím... Dementa zo mňa robiť nemusíš, ešte predsa viem, že čo som napísal, a nikde tam nevidím, aby som napísal, že aktivity si urobiť nemôžem. Len sa snažím vypátrať, či sa to nedá spraviť nejako aj bez zbytočného komplikovania si života. Azda to len príde človeku tak trochu zbytočne, aby si urobil aktivitu na voľnu jazdu, keď predsa tu voľnu jazdu môže jazdiť ajtak. Proste zbytočna robota navyše a obchadzanie problemu, miesto riešenia. Len stále som nenašiel odpoveď nato, prečo to v 321 blbne a inde to aj vo voľnej jazde funguje ? A pri staršich aktualizaciach to fungovalo aj v 321. Nie každý si zakladá na tom, aby okolo neho jazdili vlačiky a spomaľovali mu hru. Bohato mi stačí sa previezť na svoje časy.
Myslim, že to môžeme nechať tak, pokiaľ na to neexistuje normalne riešenie, tak neostáva nič iné, ako buď tú aktivitu spraviť, alebo tú falošnú 40tku jednoducho ignorovať a riadiť sa monitorom trate.