Open Rails - galerie obrázků a videí

Co je na tom pravdy, je zada 350 smí jet na přední sběrač pouze 120 km/h? Prý je to kvůli otočenému sběrači, který není na ose podvozku a sklon předního čela přesně působí tlak na sběrač a při rychlosti nad 120 km/h hrozí vysoké opotřebení trolejového drátu a rozříznutí smykadla?

Co je na tom pravdy, je zada 350 smí jet na přední sběrač pouze 120 km/h? Prý je to kvůli otočenému sběrači, který není na ose podvozku a sklon předního čela přesně působí tlak na sběrač a při rychlosti nad 120 km/h hrozí vysoké opotřebení trolejového drátu a rozříznutí smykadla?
Jen na střídavině toto platí...

Mlhavé odpoledne na Moravě (testík připravovaných Vectronů PKP Cargo). V nedávné době obdrželo PKP Cargo dalších 5 lokomotiv Vectron. Tyto jsou spolufinancovány z programu Infrastruktura a životní prostředí Fondu soudržnosti a jsou určeny pro vozbu intermodálních vlaků.
Na snímcích jsou zachyceny připravované stroje 370.056 a 370.057. Za fotky děkuji "Luke07".pkpc3.jpegPKPC2.jpegPKPC1.jpegpkpc4.jpeg

Když je venku vidět, že přišla zima, tak ještě pár obrázků z opravdu malého výseku chystané aktivity pro trať 321, po odstoupení do Ex544 Hutník, jízda pro R 759 Jiří Menzel:
Porucha001.jpg
...a odjezd do Libně už bez cestujících
Porucha002.jpgPorucha003.jpgPorucha004.jpgPorucha005.jpgPorucha006.jpg
V Libni si soupravu přebere jiná mašinka a "Banán" odtáhne porouchanou lokomotivu do Vršovic:
Porucha007.jpgPorucha008.jpgPorucha009.jpg
A zpět na soupravu od 544 a nachystat se na cestu do Žiliny jako Ex143 Petr Bezruč:
Porucha010.jpg

Sv 143 vjíždí na hlavní v Praze:
Porucha011.jpg

Ex143 Petr Bezruč na odjezdu směr Žilina:
Porucha012.jpgPorucha013.jpgPorucha014.jpgPorucha015.jpgPorucha016.jpg

Kampak asi vláček ze Svinova pokračuje?! :)
Porucha017.jpg
Tunely Mosty u Jablunkova, takže na Slovensko stoprocetnmě dojede:
Porucha018.jpg

Sice udělat takový skin je opravdu dílo, ale když jsem pracoval na dráze, tak podobným mašinám jsme říkali popelnice a člověk si musel nasadit rukavice dřív než na takový stroj vlezl. Ale na druhou stranu, až tolik oprýskanou mašinu jsem viděl jenom jako vrak čekající na sešrotování. Tohle opravdu ještě někde jezdí?

Sice udělat takový skin je opravdu dílo, ale když jsem pracoval na dráze, tak podobným mašinám jsme říkali popelnice a člověk si musel nasadit rukavice dřív než na takový stroj vlezl. Ale na druhou stranu, až tolik oprýskanou mašinu jsem viděl jenom jako vrak čekající na sešrotování. Tohle opravdu ještě někde jezdí?
už nee už taky není mezi živýma :) v r.2018 se šrotovala a naposled vyjela tuším 2012 nebo tak nějak

To je ta, co byla v reklamě na mobilního operátora, a šotouši se mohli rozskočit, proč si vybrali zrovna tuhle?

Back
Nahoře