Dan J.
Strojvedoucí
Ten není veřejný pokud vím.Nebo Pikkův obrněný vlak.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Ten není veřejný pokud vím.Nebo Pikkův obrněný vlak.
Není. Ani starý, ani nový.Ten není veřejný pokud vím.![]()
Tak tohle nemá chybu, nemám a musel bych všechny vozy skinovat. Tohle je mazec.
přidávám se k tomu Protektorátu později, ale byl bych opatrný s tím V na lokomotivách:
K tomu V patří ještě bíle lemované nárazníky.Ano. Ten text dobře znám. To V bylo přesně, jak je napsáno výš. Ale v aktivitách to navozuje tu filmovou atmosféru. Je to prakticky i v každém válečném filmu.
Zdravím a dovolím si nesouhlasit - bílé okraje nárazníků, čelníků, hran parních válců a dokonce i hrany stupátek osobních vozů najdete i na německých vozidlech (a těch se naše pr...elovlezecké V netýkalo). Byla to součást orientačního označení pro posun při zatemnění.K tomu V patří ještě bíle lemované nárazníky.
S důvodem bílých okrajů souhlasím, ale reagoval jsem na screen na předchozí stránce.Zdravím a dovolím si nesouhlasit - bílé okraje nárazníků, čelníků, hran parních válců a dokonce i hrany stupátek osobních vozů najdete i na německých vozidlech (a těch se naše pr...elovlezecké V netýkalo). Byla to součást orientačního označení pro posun při zatemnění.
Tak teď Vaší původní otázce rozumím - ano, na mašině na tom screenu minimálně bílé lemy nárazníků být mají. Stran V kontra hvězda - víte, v 69 letech jsem se naučil brát historii tak, jak byla, bez fandění jedné, nebo druhé straněS důvodem bílých okrajů souhlasím, ale reagoval jsem na screen na předchozí stránce.
Takže jinak - existuje nějaká fotografie, kde je na lokomotivě bílé V a tyto doplňky tam nejsou???
Rozhodně se však neztotožňuji s názorem, že to V bylo (vzhledem k tomu, že jsme byli de facto součástí říše) "prdelovlezecké".
Na rozdíl od pozdějších rudých hvězd.![]()
Nešly by takto vyčistit textury do lepšího rozlišení u starších modelů budov nebo dokonce ty fototextury terénu? Ale to by nás asi celá AI už asi kopla do zádele.Kabina 810 převzorkovaná pomocí AI na rozlišení 4k