Open Rails - galerie obrázků a videí

Do Frýdlantu nad Ostravicí, přivezl historický vlak, také skauty z Polska, aby mohli společně s našími podniknout výstup na mohylu Ivančena...
pkp_001.jpgpkp_002.jpgpkp_003.jpgpkp_004.jpgpkp_005.jpgpkp_006.jpg
Samizřejmě jde o AI vlak v aktivitě na obrázcích výš, která co nevidět půjde do světa.

Motor KPKV M240.0113 na pěkné lokálce z Čejče do Ždánic. Jedna z mála věcí, v čem je simulátor daleko lepší než realita - koleje z Uhřic u Kyjova do Ždánic víc jak 10 let vytrhány a na zbylém úseku to sice teď v posledních pár letech trochu ožilo díky odkoupení tratě soukromým vlastníkem, ale i tak tam vlaky jezdí jen přes sezónu a stejně né v celé délce, ale "pouze" v úseku Krumvíř - Uhřice u Kyjova. Tak alespoň v simulátoru bude (nejen) tato trať žít navěky! :cool:
1.jpg2.jpg3.jpg4.jpg

Píše se datum 1.3.2014 a olomoucký "poslední mohykán" v čele vlaku 3501 čeká ve stanici Milotice nad Opavou na vykřižování s protijedoucím osobákem. Tohoto dne nahrazoval motorovou jednotku 814.2, brzo ráno si střihl jeden obrat 3623/3626 Olomouc-Šumperk-Olomouc a poté obrat 3501/3500 Olomouc - Krnov - Olomouc. A právě při obratu 3501/3500 pěl svoji labutí píseň na trati 310, neboť do jeho definitivního odstavení zbývaly pouze 4 dny. Den 5.3.2014 byl úplně posledním, kdy zasáhl do provozu. Posledním výkonem tohoto motoráku byl obrat 3629/3632 z Olomouce do Šumperka a zpět. Po tomto vlaku byl odstaven, i přesto, že byl stále plně provozní. Tímto momentem skončila v tichosti 46letá éra provozu motorových vozů 850/851 v celém Československu. V posledních letech svého provozu byl nasazován pouze letmo a pravidelně zachraňoval situace, kdy byl nedostatek provozních motorových vozů 814 a 843 a vedení ČD se mu za to nekompromisně "odvděčilo" jednosměrnou cestou do kovošrotu. :(
Os3501.jpg

Čau, obrázky jsou z MSTS. Dokud mi na mém PC bude MSTS bezproblémově fungovat, tak nemám v plánu přejít na OR :D
Tak proč to pereš do sekce obrázků pro Open Rails?! Mně právě zarazila ta obloha a absence stínů a přemýšlel jsem, co máš špatně nastaveno. :) Ale stromy mně v MSTS trochu překvapily, ty jsem myslel, že vypadaly hůř.

Tak proč to pereš do sekce obrázků pro Open Rails?! Mně právě zarazila ta obloha a absence stínů a přemýšlel jsem, co máš špatně nastaveno. :) Ale stromy mně v MSTS trochu překvapily, ty jsem myslel, že vypadaly hůř.
Já si myslím, že v tomto případě je úplně jedno, jestli to dávám do MSTS nebo OR vlákna. Ano, chápu, pokud je nějaké vlákno například ohledně hlášení chyb v OR, tak je blbost tam vypisovat chyby, které se dějí u mě v MSTS, ale u obrázků je to jedno.. Ale je zajímavé, že už to tak dělám několik let a všiml sis toho až teď :D :D A ohledně té vegetace a stromů - tak některé stromy jsou pěkné, některé zas ne, záleží na konkrétním modelu :)

Aby to nebolo len o screenoch autora, a aby si nemyslel že to nikto nejazdí. Tak pridám niečo z prvej časti (zatiaľ len po Frýdlant ) Z pohľadu že sa to odohráva cez víkend, je tam zopár nereálnych vecí, ako manipulák cez víkend, pôvodné consisty radením mimo. Zobrazit přílohu 39667Zobrazit přílohu 39668Zobrazit přílohu 39669Zobrazit přílohu 39670Zobrazit přílohu 39671Zobrazit přílohu 39672Zobrazit přílohu 39673
Ahoj. Mn moc neřeším, asi by tam ani nejel. :-) Mašinku jsem dal dle sešiťáku. Jinak řazení tahám z ZelPage i oběhy. Jak dojedeš do Frebštátu, tam je nějaká anomálie a vlak ze zad. koleje od budovy, se rozjede, až jak se rozjedeš ty do Veřovic. Nešlo nic dělat a nepomohla žádná finta co znám. Už mám hotový 2. díl a tan je ještě pestřejší. No a prozradím, že už mám rozepsaný 3., z Ostravy do Lužné coby Pn s ČSD 477, "po studenu".

Back
Nahoře