Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.

Čau.Píše se datum 1.3.2014 a olomoucký "poslední mohykán" v čele vlaku 3501 čeká ve stanici Milotice nad Opavou
Čau, obrázky jsou z MSTS. Dokud mi na mém PC bude MSTS bezproblémově fungovat, tak nemám v plánu přejít na ORČau.
Hele, to jsou obrázky z ORTS, nebo MSTS? Nějak tam postrádám stíny? A na stromech zase jsou.
Tak proč to pereš do sekce obrázků pro Open Rails?! Mně právě zarazila ta obloha a absence stínů a přemýšlel jsem, co máš špatně nastaveno.Čau, obrázky jsou z MSTS. Dokud mi na mém PC bude MSTS bezproblémově fungovat, tak nemám v plánu přejít na OR![]()
Já si myslím, že v tomto případě je úplně jedno, jestli to dávám do MSTS nebo OR vlákna. Ano, chápu, pokud je nějaké vlákno například ohledně hlášení chyb v OR, tak je blbost tam vypisovat chyby, které se dějí u mě v MSTS, ale u obrázků je to jedno.. Ale je zajímavé, že už to tak dělám několik let a všiml sis toho až teďTak proč to pereš do sekce obrázků pro Open Rails?! Mně právě zarazila ta obloha a absence stínů a přemýšlel jsem, co máš špatně nastaveno.Ale stromy mně v MSTS trochu překvapily, ty jsem myslel, že vypadaly hůř.
Ahoj. Mn moc neřeším, asi by tam ani nejel.Aby to nebolo len o screenoch autora, a aby si nemyslel že to nikto nejazdí. Tak pridám niečo z prvej časti (zatiaľ len po Frýdlant ) Z pohľadu že sa to odohráva cez víkend, je tam zopár nereálnych vecí, ako manipulák cez víkend, pôvodné consisty radením mimo. Zobrazit přílohu 39667Zobrazit přílohu 39668Zobrazit přílohu 39669Zobrazit přílohu 39670Zobrazit přílohu 39671Zobrazit přílohu 39672Zobrazit přílohu 39673